Hos Søgade Begravelse i Ringsted oplever man, at folks individuelle ønsker til deres sidste rejse vinder mere og mere frem.

Hvad enten det er fordi, man ønsker lidt kulør på den sidste tur, ønsker at tage blomsterne fra begravelsen med hjem i haven eller noget helt tredje, så værner Søgade Begravelse om at opfylde alles sidste ønsker. Hvis du følger Søgade Begravelse på Facebook, kan du få et indblik i nogle af de individuelle ønsker, de ofte opfylder.

En måde, hvorpå man kan være sikker på at få sine sine ønsker opfyldt, er ved at udfylde pjecen Min Sidste Vilje. Deri kan man beskrive sine ønsker til sin sidste rejse – både de helt basale ting, men også de mere personlige ønsker, der måtte være vigtige. Pjecen ‘Min Sidste Vilje’ er gratis og kan hentes hos Søgade Begravelse, eller den kan printes fra Søgade Begravelses hjemmeside.

Foto: Søgade Begravelse.
Foto: Søgade Begravelse/ Fuglebjerg Kistefabrik.
Del på sociale medier