Ringsted Oplevelsessti er en skøn aktivitetssti på godt 25 km. Stien går gennem vidt forskellige landskaber i Ringsted Kommune, og langs stien er der knap 100 oplevelser, aktiviteter og seværdigheder.

Oplevelsesstien opfordrer både til at vandre, løbe og cykle. Langs stien er der sheltre, bålpladser, informationstavler, træningsredskaber og mange andre aktiviteter, der giver mulighed for motion, læring, fordybelse og leg. Der er også borde, bænke og udsigtspunkter flere steder.

Dit Ringsteds fotograf, Anne Beth Witte, var forbi noget af stien for nyligt, hvor hun tog disse skønne naturbilleder.

Har du også taget et skønt eller sjovt foto af Oplevelsesstien eller omegn? Så er du velkommen til at indsende det til Dit Ringsted. Indsend det til  redaktion@dit-ringsted.dk. Gerne med en lille tekst til.

Fotos: Byportalernes fotograf, Anne Beth Witte.

Del på sociale medier