Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2019/08/02 til 2019/08/13.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Gasudslip – Enghusene, Jystrup Midtsjælland – Ringsted

Kl. 10.43 blev en gasledning gravet over i forbindelse med noget arbejde med en rendegraver, så der skete et mindre gasudslip. Politiets indsatsleder blev sendt til stedet, hvor brandvæsnet også var tilkaldt til at håndtere udslippet. Indsatslederen fra brandvæsnet besluttede at evakuere beboerne fra fem nærliggende huse af sikkerhedsmæssige årsager. Brandvæsnet fik standset udslippet, og der blev tilkaldt en tekniker til at udbedre gasledningen. Beredskabet var færdige på stedet omkring kl. 12.00. Ingen personer kom til skade ved udslippet.

Færdselsuheld – Huginsvej / Bragesvej, Ringsted

Kl. 14.06 kørte politiet til et færdselsuheld i krydset Huginsvej/Bragesvej. En 40-årig kvinde fra Mørkøv kom kørende i bil ad Huginsvej og ville svinge til venstre ad Bragesvej. Her påkørte hun en 79-årig kvinde fra Ringsted, der kom kørende på cykel. Cyklisten blev kørt på skadestuen med en brækket ankel, og uheldet skabte kø i vestlig retning. Vejen blev genåbnet kl. 14.33.

Butikstyveri – Klosterparksvej, Ringsted

Kl. 18.28 blev politiet tilkaldt til et butikstyveri, hvor to litauiske mænd på hhv. 31 og 28 år blev anholdt og sigtet for at have stjålet beklædningsgenstande for over 5.000 kr. Mændene blev afhørt til sagen og fik den afgjort med en bødestraf.

Færdselsuheld, spærrede vognbaner – Vestmotorvejen, østgående, Ringsted

Kl. 08.05 ramte en 55-årig kvinde fra Juelsminde bagenden af en trailer, da hun skulle foretage vognbaneskift på Vestmotorvejen. Traileren, der sad bag på en personbil ført af en 52-årig mand fra Veflinge, væltede af bilen og havnede i midterrabatten med bunden i vejret. På vejen ud i midterrabatten ramte traileren en anden bil ført af en 57-årig mand fra Korsør. Ingen personer kom til skade, men uheldet skabte trafikale problemer indtil kl. 09.15, hvor trafikken lettere kunne glide forbi.

Mand sigtet for ordensbekendtgørelsen på Ringsted Festivalen, Ringsted

Kl. 1830 var en 81-årig mand fra Ringsted blevet træt af, at der blev spillet høj musik fra fodboldhuset i forbindelse med Ringsted Festivalen. Den 81-årige gik derfor hen til gruppen af unge, der spillede musik for at få dem til at dæmpe sig. Der opstod uenighed imellem parterne, og det førte til, at den 81-årige tildelte en 18-årig mand fra Ringsted et knytnæveslag. Vidner på stedet tilbageholdt den 81-årige indtil politiet kom frem og afhørte parterne. Den 81-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og han erkendte forholdet. Han kan nu forvente at få en bøde for sin optræden.

Færdselsindsats ved Ringsted Festivalen, Ringsted

Lørdag imellem midnat og kl. 0200 foretog politiet en færdselskontrol ved Ringsted Festivalen med fokus især på spiritus og narkokørsel. Politiet kontrollerede 38 biler og 3 cykler. To blev sigtet for forkert eller manglende lygteføring og en blev sigtet for ikke at medbringe sit kørekort. Herudover fandt politiet ikke grundlag for at sigte nogen i forbindelse med kontrollen.

Narkokørsel uden førerret med hash i bilen og med ugyldige nummerplader – Tegnlovnsvej, Ringsted

Kl. 2028 blev en 21-årig mand fra Regstrup anholdt og sigtet for narkokørsel, hvortil han fik udtaget en blodprøve. Under ransagning af bilen fandt politiet desuden omkring 15 gram hash, som fører blev sigtet for at være i besiddelse af. Politiet tog nummerpladerne af bilen, da de var afmeldt, og de mange sager vil den 21-årige høre nærmere om, når de skal afgøres.

Indbrud i Perioden

Eskildstrupvej, Eskildstrup, Ringsted

Del på sociale medier