Sensommeren er godt i gang og det blæser og rusker udenfor. Det er snart på tide at få havekrukkerne ind, men hvad skal du så pynte haven med? Der er masser af farverige og skønne muligheder hos Planteforum i Ringsted.

Her er planter til både hus og have – uanset årstid. Indendørs forefindes et stort udvalg af stueplanter, og er du i tvivl om, hvilken plante der kan trives i din vindueskarm, skal du bare spørge løs. Du finder ikke mindst en række af de nemme stueplanter som fredslilje, væddeløber og orkideer, der også fungerer som luftrensere. Jo flere stueplanter, jo bedre indeklima. Mangler du beholdere og vandingssystemer til dine potteplanter, er der også et betragteligt udvalg.

Indendørs finder du endvidere haveredskaber og havenips – her er et stort udvalg af springvand, bænke og skulpturer. Vil du gerne have flere småfugle i haven, er det her, du kan finde domiciler og fodersystemer til alle de danske fuglearter. Frø er også en del af de faste sortiment, mens løg i bunkevis naturligvis er et efterårsfænomen.

Vores fotograf, Anne Beth Witte, har været en tur forbi. Se stemningsbillederne her.

Vil du vide mere om Planteforum, så læs mere på Dit Ringsted’s partnerside lige her. 

Del på sociale medier