Efteråret er ovre os og det kan betyde hoste, lange næser, influzena og meget mere. Så er spørgsmålet, om du har givet dig selv et vitamin boost? Hos Natur & Trivsel kan du forvente en reel rådgivning, om det du mangler.

Natur & Trivsel forhandler et meget stort udvalg af naturlægemidler, kosttilskud, vitaminer, mineraler, homøopatiske midler, urtete, naturlige kropsplejeprodukter, solcremer og kosmetik, henna hårfarve, naturlig babypleje, bleer og miljøvenlige rengøringsartikler.

”Har været i mange helsekostbutikker rundt omkring i landet, og det her er den absolut fedeste og mest velforsynede inden for stort set alt,” fortæller en af mange trofaste kunder.

Markedet for helsekostprodukter er meget omfangsrigt, og nogle producenter er mere seriøse end andre. Natur & Trivsel står for de seriøse produkter, og man forholder sig kritisk til mange produkter, der lover for meget. Alle medarbejderne er uddannede helsevejledere og har et solidt fundament inden for kost, ernæring og kosttilskud, så de kan vejlede kunderne på den bedst mulige måde.

Natur & Trivsel udmærker sig også ved at tilbyde ernæringsterapi, bygget på functional medicine, en skole indenfor sundhedsvidenskaben der bliver stadig mere udbredt.

Dit Ringsteds fotograf, Anne Beth Witte, har været på besøg i den spændende butik, så se mere af butikken i de nedenstående stemningsbilleder eller kig selv forbi butikken i Tinggade 5.

Vil du vide mere om Natur & Trivse, kan du læse mere på Dit Ringsteds partnerside her.