Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2019/08/23 til 2019/09/03.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Blændet af solen og kørte ind i skilte – Ringstedgade, Roskilde

Kl. 12.54 skete et uheld på Ringstedgade ud for nr. 13, da en 83-årig kvinde fra Roskilde, som kørte i sin bil mod syd. Her blev hun blændet af solen og mistede herredømmet over sin bil og påkørte derfor to vejskilte. Kvinden blev kørt til tjek på sygehuset, men slap fra uheldet uden alvorlige skader. Politiet optog rapport i sagen, og fik bilen nødflyttet, så trafikken igen kunne glide på Ringstedgade.

Færdselsuheld uden personskade med flugtbilist – Sorøvej/Mosevænget, Ringsted

Kl. 21.49 blev en 19-årig kvinde fra Jystrup påkørt bagfra af en mørk eller sort personbil, der efterfølgende kørte fra stedet uden at give sine oplysninger til den anden part. Kvinden anmeldte det rettelig til politiet, som nu forsøger at finde frem til føreren af den anden bil, som kvinden har beskrevet. Politiet hører i den forbindelse gerne fra vidner, der har set bilen eller i øvrigt har oplysninger til sagen.

Indbrud i Perioden

Amtstue Alle, Ringsted
Nørregade, Ringsted
Hørstørkervej, Benløse, Ringsted

Del på sociale medier