Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2019/08/29 til 2019/09/09.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Køer ved motorvejen – Vestmotorvejen, østgående, Ringsted

Kl. 16.52 fik politiet en opringning fra en borger om at der var – ikke kø – men i stedet køer tæt på motorvejen, som borgeren mente var brudt ud af deres indhegning, da to køer stod og græssede helt nede ved nødsporet. En patrulje kørte til stedet, hvor de kunne konstatere, at køerne gik bag en indhegning, der ligger tæt på motorvejen. Men der var heldigvis ikke tale om løsgående køer. Patruljen kørte derfor videre til andre opgaver.

Narkokørsel – Ringstedvej, Roskilde

Kl. 23.45 blev en 20-årig mand fra Albertslund standset af en patrulje, og betjentene mistænkte føreren for at være påvirket under kørslen. Narkometeret slog ud på kokain, og derfor blev han anholdt og sigtet for narkokørsel. Manden fik udtaget en blodprøve på sygehuset og blev herefter løsladt til gaden. Manden vil høre nærmere om sagen, når resultatet af blodprøven kommer i politiets besiddelse.

Arbejdsulykke – Bragesvej, Ringsted

Kl. 23.37 kom et alarmopkald om en arbejdsulykke på et slagteri, hvor en 39-årig mand fra Taastrup var kommet til skade under rengøringen af en kødhakkemaskine. En patrulje blev sendt til stedet, for at undersøge ulykken nærmere. Den 39-årige var kørt på sygehuset med ambulance, da patruljen ankom til stedet. Den tilskadekomne havde under sit arbejde med at rengøre hakkemaskine fået sine fingre i klemme, så han fik nogle alvorlige snit i fingrene på sin ene hånd. Arbejdstilsynet blev orienteret om ulykken, og de kom til stedet for at undersøge sagen. Politiet vil herefter i samarbejde med arbejdstilsynet klarlægge, om der er sket brud på arbejdsmiljølovgivningen i forbindelse med ulykken, og om nogen skal stilles til ansvar for, at den skete.

Lastbil kørte på jernbanebro – Køgevej, Fjellebro, Ringsted

Kl. 15.34 fik politiet en anmeldelse om, at en tyrkisk lastbil med anhænger havde påkørt en jernbanebro på Køgevej ud for nr. 202, fordi køretøjet var højere en højden på broen. Lastbilen havde pådraget sig skader på anhængerens alu-stivere og presenning, men der skete ikke skade på broen. En patrulje kom frem, hvor den tyrkiske lastbil, som blev ført af en 43-årig mand fra Tyrkiet, holdt helt skævt under broen. Trafikken kunne dog passere forbi lastbilen. Lastbilen og hængeren blev trukket fri af broen og parkeret i rabatten, da det ikke var forsvarligt at køre med den beskadigede hænger. Den vil i dag onsdag blive borttransporteret. Den 43-årige mand blev ikke sigtet for noget i anledning af sagen, da det udelukkende var hans lastbil, som det gik ud over. Ingen personer kom til skade ved episoden.

Blændet af solen og kørte ind i skilte – Ringstedgade, Roskilde

Kl. 12.54 skete et uheld på Ringstedgade ud for nr. 13, da en 83-årig kvinde fra Roskilde, som kørte i sin bil mod syd. Her blev hun blændet af solen og mistede herredømmet over sin bil og påkørte derfor to vejskilte. Kvinden blev kørt til tjek på sygehuset, men slap fra uheldet uden alvorlige skader. Politiet optog rapport i sagen, og fik bilen nødflyttet, så trafikken igen kunne glide på Ringstedgade.

Indbrud i Perioden

Bastionen, Ringsted
Ægirsvej, Benløse, Ringsted
Sletten, Benløse, Ringsted
Amtstue Alle, Ringsted
Nørregade, Ringsted

Del på sociale medier