Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2019/09/06 til 2019/09/17.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Skarpe vidner anmeldte spirituskørsel – Skovvej, Ringsted

Kl. 23.48 fik politiet en anmeldelse om, at en mand kørte i spirituspåvirket tilstand. Anmelderen fulgte efter bilen, der slingrede kraftigt. Anmelderen fik standset bilen på Skovvej i Ringsted, hvor han tilbageholdt den mandlige fører. I den standsede bil befandt sig to kvinder, som ikke ønskede at blive på stedet. Den ene kvinde satte sig derfor bag rattet og kørte fra stedet, før politiet kom frem. Også hun kunne mistænkes for at være påvirket af spiritus. Politiet anholdt den mandlige fører på Skovvej og sigtede ham for spirituskørsel. Han var havde desuden ikke førerret, da han ikke havde været oppe til en ny køreprøve efter en tidligere sag om spirituskørsel, hvor han fik en betinget frakendelse. Kvinden blev anholdt på sin bopæl, hvor hun holdt i indkørslen i sin bil. Begge sigtede fik udtaget en blodprøve, hvorefter de blev løsladt. Den kvindelige fører havde en tidligere sag om spirituskørsel fra d. 21. august 2019, hvor resultatet af promi
lle vist
e et resultat på over 2,0. Derfor beslaglagde politiet bilen med henblik på konfiskation. Når resultatet af blodprøven kommer vil de to sigtede høre mere fra politiet.

Brand i længe på gård – Haslevvej, Ringsted

Kl. 22.39 modtog politiets vagtcentral en anmeldelse om en brand i en længe på en landejendom. Politi og brandvæsen kom frem og påbegyndte slukningsarbejdet, i den forbindelse var Haslevvej helt spærret i en kort periode. Der var tidligere på dagen blevet brugt en ukrudtsbrænder på stedet, og politiet skal nu kortlægge, om der er en sammenhæng mellem denne og brandens opståen, og om nogen kan stilles til ansvar for branden. Ingen dyr eller personer kom til skade i forbindelse med branden.

Besiddelse af narko – Klosterlunden, Ringsted

Kl. 21.16 have politiets specialpatrulje været forbi Klosterlunden på Søgade i Ringsted for at vende lommer på de tilstedeværende. En 15-årig ung mand fra Ringsted blev sigtet for besiddelse af narkotika og vil høre nærmere om sagen, når den skal afgøres. Hans narkotika blev beslaglagt.

Eftersættelse af bil – Ringstedvej, ved tilkørsel til Holbækmotorvejen, Uggerløse – Holbæk

Kl. 23.22 ville en personbil med to unge mænd ikke standse for politiets anvisninger. Politiet eftersatte derfor køretøjet kortvarigt, hvor bilen ulovligt krydsede spærrelinjerne og kørte over for rødt lys. Undervejs i eftersættelsen blev der smidt en pose ud af vinduet, som politiet senere fandt. Posen indeholdt narkotika, ligesom en 17-årig mand fra Dianalund og en 20-årig mand fra Stenlille blev fundet i besiddelse af en mindre portion narkotika. Mændene blev sigtet, og deres adresser blev ransaget, hvor der på den ene blev fundet yderligere narkotika. Den 20-årige, der var fører af bilen, blev sigtet for færdselsovertrædelserne samt for at have kørt bil uden førerret. Efter anholdelse blev de begge løsladt, men de er fortsat sigtet i sagen og vil høre nærmere.

Narkotika og spirituspåvirket mand kørte bil i frakendelsestiden – Næstvedvej, Ringsted

Kl. 00.13 blev en patrulje opmærksom på en personbil, der kørte ad Næstvedvej i nordgående retning, og som kørte ind på en tankstation. Patruljen skønnede, at føreren, en 31-årig mand fra Fjenneslev, var påvirket af alkohol og tog kontakt til ham. Manden oplyste til politiet, at han ikke havde noget kørekort, idet han var frakendt. Et alkomenter gav udslag, og manden erkendte at have drukket alkohol og oplyste desuden, at han havde taget kokain. Manden blev sigtet for forholdene og var anholdt, mens han fik udtaget en blodprøve. Manden gav desuden nøglerne til det køretøj, han var kommet kørende i, til politiet, da han ikke kunne komme med en god forklaring på, hvordan han var kommet i besiddelse af køretøjet, der tilhører en anden person. Manden blev sigtet for de tre første forhold, og han blev vejledt om, at han med sandsynlighed kan forvente yderligere en sigtelse, når politiet har talt med ejeren af køretøjet.

Køer ved motorvejen – Vestmotorvejen, østgående, Ringsted

Kl. 16.52 fik politiet en opringning fra en borger om at der var – ikke kø – men i stedet køer tæt på motorvejen, som borgeren mente var brudt ud af deres indhegning, da to køer stod og græssede helt nede ved nødsporet. En patrulje kørte til stedet, hvor de kunne konstatere, at køerne gik bag en indhegning, der ligger tæt på motorvejen. Men der var heldigvis ikke tale om løsgående køer. Patruljen kørte derfor videre til andre opgaver.

Narkokørsel – Ringstedvej, Roskilde

Kl. 23.45 blev en 20-årig mand fra Albertslund standset af en patrulje, og betjentene mistænkte føreren for at være påvirket under kørslen. Narkometeret slog ud på kokain, og derfor blev han anholdt og sigtet for narkokørsel. Manden fik udtaget en blodprøve på sygehuset og blev herefter løsladt til gaden. Manden vil høre nærmere om sagen, når resultatet af blodprøven kommer i politiets besiddelse.

Indbrud i Perioden

Køgevej, Ringsted
Signalet, Ringsted
Bastionen, Ringsted