Under en renovering af omklædningsrummene og varmtvandsalen i Ringsted Svømmeland er der fundet fejl i udførelsen af gulvene. Det betyder en længere lukning af varmtvandssalen end først antaget.

Foto: ABW

Det var meningen at varmtvandssalen og omklædningsrummene ved varmtvandssalen i Ringsted Svømmeland skulle åbne igen til oktober efter en renovering af disse. Men da gulvene i omklædningsrummene blev hugget op, og der blev udtaget prøver i bassinrummet, viste det sig, at gulvene ikke er udført korrekt, hvilket kommer til at forlænge og fordyre renoveringen.

Varmtvandssalen og omklædningsrummene forventes derfor først at kunne tages i brug igen i starten af 2020.

Udmelding til brugere af varmtvandssalen

Ringsted Svømmeland tager i den kommende tid kontakt til brugerne af varmtvandssalen, for at informere dem om situationen omkring varmtvandssalen. Foreninger, der anvender varmtvandssalen på fast basis, bliver inviteret til et møde i den nærmeste fremtid, hvor de får mulighed for at drøfte situationen med Ringsted Svømmeland.

Kommunen indhenter tilbud på ekstra renovering

Det er Ringsted Kommunes Vej- og Ejendomscenter, der har ansvaret for de kommunale bygninger og derfor står for renoveringen af området omkring varmtvandssalen og omklædningsrummene i svømmehallen.

Vibeke Westergaard Vedel er centerchef for Vej- og Ejendomscentret i Ringsted Kommune. Hun siger:

”Vi er først blevet bekendt med fejlene i gulvkonstruktionen, da vi begyndte renoveringen af omklædningsrummene og tog prøver i bassinrummet. Vi er nu i gang med at indhente pris på, hvad det vil koste at reparere fejlene. Vi er naturligvis kede af de gener, det giver for brugerne af svømmeland.”

Den endelige beslutning om renoveringen bliver lagt op til politisk behandling så snart pris og omfang kendes.

Lukningen af varmtvandssalen og de omklædningsrum, der hører til varmtvandsområdet får ikke betydning for de øvrige bassiner og omklædningsfaciliteter i Ringsted Svømmeland – de vil holde åbent som hidtil.