Torsdag den 10. oktober til søndag den 13. oktober fejre Masai åbningen af deres nye outletbutik i Ringsted Outlet.
Der vil være bobler og snacks og til de første 50 handlende kunder vil der være lækre goodiebags.

De holder desuden åbningstilbud, hvor du kan sparer 20 % ekstra på outletprisen.

Masai Clothing Company blev grundlagt i København i 1992. Masai designer og markedsfører tøj til den modebevidste kvinde, som foretrækker en afslappet og personlig stil. De spændende og varierede silhuetter i høj kvalitet og smukke mønstre, skaber det unikke udtryk, som er Masais særkende.
Hos Masai tror de på, at dit tøj skal være et udtryk for det gode liv du skaber for dig selv – uanset hvor du er i livet. Og derfor er deres kollektioner, pasformer, farver og mønstre inspireret af kvinder fra hele verden.

Del på sociale medier