Skal efterårsferie byde på en tur i Ringsted Sportcenter, er der masser af gode grunde til at tage familien eller vennerne med på en svømmetur eller i Legeland. Ringsted Svømmeland hæver nemlig vandtemperaturen, mens varmtvandsbassinet er midlertidigt lukket, og Ringsted Sportcenter forbereder et sjovt legeland for de mindre børn hele uge 42.

For en måneds tid siden meldte Ringsted Kommune ud, at der var fejl i konstruktionen af gulvene ved varmtvandsbassinet i Svømmeland. Det førte til en midlertidig lukning af varmtvandsområdet. For at kompensere for fraværet af varmtvandsbassinet i en periode, har Svømmeland besluttet at hæve temperaturen fra 30 til 32 grader i lege- og undervisningsbassinet samt børnebassinet i den periode hvor varmtvandssalen vil være lukket.

Leder af Ringsted Sportcenter Karl-Åge Søltoft siger:

”Brugerne af Svømmeland har taget rigtig godt imod, at vi har hævet temperaturen i nogle af bassinerne i Svømmeland, så nu er det igen attraktivt for alle lige fra babyer til ældre at benytte Svømmeland. Lige da varmtvandsbassinet lukkede, blev en del forældre med babyer væk i en periode, men de er kommet flot tilbage, og vi kan konstatere, at borgerne stadig er rigtig glade for tilbuddene i Svømmeland.”

Gratis legeland i efterårsferien

Ringsted Sportcenter holder i lighed med tidligere år åbent i LEGELAND hele efterårsferien fra lørdag d. 12. oktober til og med søndag d. 20. oktober fra kl. 9.00 til kl. 16.00 alle dage. Det hele foregår i Hal B.

Legelandet er gratis og henvender sig til børn i alderen 2 til 8 år. LEGELAND plejer at være godt besøgt og er et godt supplement til de mange andre gode tilbud til børnene i efterårsferien.

Del på sociale medier