Den 4. oktober kl. 10 klipper Matas i Ringsted snoren for sit helt nye butiks- og oplevelseskoncept Matas Life.

Matas Life

Vores kunder har i dag nogle helt andre forventninger til deres oplevelser i butikker, end man har set tidligere. Det er ikke nok bare at have en butik på gågaden, nogle gode varer og så selvfølgelig dygtige ansatte og god rådgivning. Kunderne vil have en individuel oplevelse, hvor der er plads til, at de kan få det præcis, som de vil have det – hvad enten de er ude for at blive inspireret eller de bare vil lave en god og hurtig handel, siger Søren Thomsen, der er butiksdirektør i Matas.

Hele grundideen i de nye Matas Life konceptbutikker er meget forskellig for, hvad traditionelle butikker tilbyder. Kunderne har typisk et andet behov for at prøve, føle og opleve inden de træffer en beslutning om at købe, og indretningen og rådgivningen i butikken er bygget op, så den passer til kundernes meget individuelle behov, som har ændret karakter i kraft med, at nethandlen vokser eksplosivt.

Nye indretning og nye produkter

Butikkerne skal derfor gøre det nemmere for kunderne at finde rundt, og selve indretningen er noget helt anden end man har set tidligere i Matas-butikkerne.

Vi tror på, at vi kan give kunderne en langt mere skræddersyet oplevelse ved, at kunderne kan gå på oplevelse og få noget, de ikke kan få foran skærmen derhjemme eller i supermarkedet. Vi har derfor lavet faste områder til fx make-up, hår eller styling, siger Heidi Korsholm, der bliver butikschef for den nye Matas Life-butik i Ringstedet Shopping Center – samme lokation som den gamle Matas-butik lå på.

Matas Life

Ligesom de andre nye Matas Life konceptbutikker, får den helt nye butik i Ringstedet et fast kasseområde. Det betyder, at de kunder, der kun har kort tid til at handle og ved præcist, hvad de vil have, kan gå direkte til nogle fast betjente kasser. I dag er kasserne i en almindelig Matas-forretning fordelt rundt omkring i butikken.

Når den nye Matas Life i Ringstedet slår dørene op, bliver det også med en række helt nye produkter på hylderne.

Der kommer en hel masse nye og spændende brands som fx Elisabeth Arden, NudeByNature og Benecos, som vi glæder os meget til at vise frem for alle vores lokale kunder. Når man ser på både den nye indretning og alle de nye produkter, bliver vi uden tvivl en af de vildeste beauty-butikker på Midtsjælland, siger Heidi Korsholm.

Del på sociale medier