Vi er blevet til en generation som ELSKER genbrug – og hos Danmission GENBRUG kan du finde næsten alt mellem himmel og jord. Ja, genbrug er bare guld.

For her sælger de genbrugstøj og sko til både børn og voksne, tasker, porcelæn, service, køkkenting, duge, linned, legetøj og meget mere. Til så fornuftige priser som få kan hamle op med. Derudover modtager du også de mest fantastiske smil og dejlige service, når du træder ind i forretningen.

Har du brugte ting, som du vil give videre til et godt formål, så tager de med stor tak imod det til salg i butikken. Når du giver og køber i Danmission Genbrug støtter du organisationens arbejde for fattige og udsatte i Asien, Afrika, Mellemøsten og Danmark.

Dit Ringsteds fotograf, Anne Beth Witte, var en tur forbi for noget tid siden. Snus med rundt her i billederne eller kig forbi Tinggade 22. Du kan følge med på deres facebookside lige her.

 

Del på sociale medier