Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2019/09/20 til 2019/10/01.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Bil påkørte træ – Gyrstingevej, Ørslev, Ringsted

Kl. 21.10 skete et uheld, da en 32-årig mand fra Ringsted kørte i en personbil i vestlig retning, hvor han, formentlig på grund af et øjebliks uopmærksomhed, kørte ud i græsrabatten langs vejen og påkørte et vejtræ frontalt. Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor den 32-årige kort blev undersøgt. Føreren slap uskadt fra uheldet, men bilen kunne ikke køre videre. Politiet optog rapport om uheldet, der skal belyse omstændighederne.

Spiritusbilist gjorde modstand ved anholdelsen – Ringstedgade, Roskilde

Kl. 03.35 standsede en patrulje en personbil, som kørte langsomt og slingrende ad Ringstedgade i retning mod Ringstedvej. Bilen blev ført af en 42-årig mand fra Roskilde, som var påvirket af spiritus. Han blev testet med alkometeret, som viste en promille over det tilladte. Da politiet sagde til manden, at han var anholdt, gjorde han voldsomt modstand. Flere patruljer kom frem til stedet for at assistere med at anholde den ustyrlige mand. Den 42-årige blev ilagt håndjern og taget med for at få udtaget en blodprøve. Han blev løsladt herefter og kan nu forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Narkokørsel – Søndervang, Ringsted

Kl. 18.08 blev en 45-årig mand fra Ringsted standset i bil, som han førte, uagtet han var påvirket af narkotika. Han blev sigtet og anholdt for at få udtaget en blodprøve og vil høre nærmere om sagen, når resultatet foreligger.

Lov om arbejdsmiljø – Haslevvej, Ringsted

Kl. 10.57 blev politiet kaldt ud til en arbejdsulykke, hvor en 50-årig mand fra Polen var kommet til skade, mens han arbejdede med en kran. En stålramme løsnede sig fra kæden på kranen og manden fik rammen i hovedet. Han pådrog sig en flænge og blev kørt i ambulance til sygehuset, hvor han blev syet. Manden var hverken bevidstløs eller i livsfare, men politiet optog rapport og underrettede Arbejdstilsynet, der kom til stedet for at undersøge omstændighederne. Politiet skal i samarbejde med Arbejdstilsynet klarlægge, om der er sket brud på arbejdsmiljøloven.

Anholdelse – Tyveri af dieselolie – Tinvej, Benløse, Ringsted

Kl. 03.10 anmeldte en opmærksom mand, at han ved ankomst til Tinvej havde set to mænd løbe væk fra nogle dunke med væske i. De to flygtende mænd var efterfølgende kørt fra stedet i en personbil, hvis nummerplade anmelderen nåede at aflæse. Flere patruljer, herunder en hundepatrulje, blev sendt til området, hvor en patrulje på Tinvej fik kontakt til flugtkøretøjet. Det forsøgte indledningsvist at køre fra politiet, men standsede næsten kort efter, hvorefter to mænd flygtede til fods væk fra bilen. Bilen fortsatte dog fremad uden fører og påkørte et træ på Tinvej. Politiet indhentede dog føreren, der viste sig at være en 39-årig mand fra Ringsted. Han blev anholdt som mistænkt for tyveri af brændstof på grund af kraftig lugt af diesel, og da han ikke kunne fremvise et kørekort, blev han også sigtet for kørsel uden førerret i flugtbilen. Politiet fik den anden flygtede mand identificeret kort efter, så han kom af sig selv retur til Tinvej, så
politiet
også kunne anholde en 28-årig mand fra Polen også som mistænkt for tyveri af diesel. Indholdet i de efterladte dunke viste sig netop at være ca. 150 liter diesel, som var blevet stjålet fra en parkeret sættevogn. I de anholdtes bil fandt politiet bl.a. en slange, som formodes at være blevet anvendt til brændstoftyveriet. Begge vil blive afhørt til sagen, men ingen af dem skal fremstilles i grundlovsforhør. Sagen mod den 28-årige forventes afgjort med en bøde, medens sagen mod den 39-årige bliver afgjort på et senere tidspunkt sammen med en anden uafgjort sag. Politiet har sikret den stjålne diesel med henblik på genudlevering til rette ejer.

Narkokørsel – Ringstedgade, Roskilde

Kl. 22.25 blev en 18-årig mand fra Viby Sj. sigtet og anholdt for narkokørsel i en personbil. En narkometertest viste, at han havde indtaget hash, så han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil han høre mere fra politiet.

Spiritus-/narkokørsel – bil beslaglagt – Roskildevej, Benløse, Ringsted

Kl. 1445 kontrollerede færdselspolitiet en personbil, der var kørt ind på en tankstation. I bilen sad en 48-årig mand fra Ringsted bag rattet. Ved både alko- og narkometertest kunne færdselspolitiet mistænke ham for at være påvirket af både alkohol og narkotika, så han blev anholdt og sigtet for både spiritus- og narkokørsel i bilen. Efter udtagelse af blodprøver til undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer løslod politiet den 48-årige, der dog fik sin førerret inddraget og sin bil beslaglagt. Alkometertesten havde givet politiet en indikation på, at analysen af blodprøven vil afsløre en alkoholkoncentration på over 2,0 promille, hvorfor politiet beslaglagde personbilen med henblik på senere konfiskation. Ifølge reglerne i færdselsloven har politiet hjemmel til at beslaglægge bilen, når promillen forventes at blive så høj, og selv om der er tale om, at man bliver sigtet for spirituskørsel for første gang. Den 48-årige vil senere
blive in
dkaldt til en retsmøde, når sagerne mod ham og spørgsmålet om endelig konfiskation af bilen skal afgøres.

Mystisk mand kigger ind ad vinduer – Diget, Ringsted

Kl. 0052 fik politiet en anmeldelse fra en lokal kvinde, som havde undret sig over en person – formentlig mand – der luskede rundt i området og kiggede ind ad vinduerne i ukendt hensigt – muligt indbrudshensigt. Politiet kørte til området, bl.a. med en hundepatrulje, men fandt ingen mistænkelige personer eller spor i øvrigt, der kunne indikere, at noget ulovligt var foregået.

Spirituskørsel – Ringstedvej, Ringsted – Køge

Kl. 22.35 standsede en patrulje en 19-årig mand fra Køge, som kørte i en personbil. Patruljen havde bemærket, at bilen kørte langsomt og lidt slingrende, så de ville lave en rutinekontrol. Den 19-årige var påvirket af spiritus, så han blev sigtet, anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. Han kan forvente at høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.

Indbrud i Perioden

Klosterparks Alle, Ringsted
Teglovnsvej, Ringsted

Del på sociale medier