Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2019/09/30 til 2019/10/08.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Englerupvej, Høm, Ringsted

Kl. 18.19 rykkede politiet og ambulancepersonale ud til et færdselsuheld, idet en bil med fire personer var forulykket og havnet i en grøft. Det viste sig, at en personbil var blevet ført af en 23-årig kvinde fra Næstved ad Englerupvej mod sydøst, da hun mistede kontrollen over bilen og havnede i en grøft. I bilen var der tre passagerer, og ud af de i alt fire personer blev de tre bragt til skadestuen i Slagelse til kontrol. To af de tre var sluppet uden skader, medens den tredje – en 17-årig mand fra Kalvehave – blev indlagt til observation. Føreren selv slap uskadt fra ulykken, hvor ingen øvrige trafikanter var involveret.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Englerupvej, Høm, Ringsted

Kl. 18.40 fik politiet via alarm 112 melding om, at en bil var forulykket på Englerupvej og nu befandt sig ude på en mark. Det viste sig, at en 20-årig mand fra Ringsted var kørt i en personbil ad Englerupvej mod vest, da han kørte af vejen og havnede ude på en mark, hvor bilen rullede rundt. Da han var påvirket af spiritus under kørslen, blev han kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Ingen øvrige trafikanter blev involveret i uheldet, som den 20-årige i øvrigt slap uskadt fra.

Spirituskørsel – Valsømaglevej, Valsømagle, Ringsted

Kl. 03.44 anholdt og sigtede politiet en 37-årig mand fra Ringsted for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Lørdag – søndag:

 

Narkokørsel – Ringstedvej, Roskilde

Kl. 10.15 anholdt og sigtede politiet en 25-årig mand fra Roskilde for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Brand i tøj – Flintedalsvej, Benløse, Ringsted

Kl. 10.27 rykkede politiet og brandvæsnet ud efter en anmeldelse om ildebrand i et pilleovn. En mindre brand havde der dog været på stedet, idet der var brudt brand i tøj, der var til tørring ved pillefyret. Kun tøjet havde taget skade, efter at brandvæsnet havde undersøgt, om der kunne være sket en skade i etageadskillelsen. Ingen personer kom til skade ved branden, der betragtes som et uheld ved en i øvrigt lovligt installeret pillefyr.

Spiritusbilist gjorde modstand ved anholdelsen – Ringstedgade, Roskilde

Kl. 03.35 standsede en patrulje en personbil, som kørte langsomt og slingrende ad Ringstedgade i retning mod Ringstedvej. Bilen blev ført af en 42-årig mand fra Roskilde, som var påvirket af spiritus. Han blev testet med alkometeret, som viste en promille over det tilladte. Da politiet sagde til manden, at han var anholdt, gjorde han voldsomt modstand. Flere patruljer kom frem til stedet for at assistere med at anholde den ustyrlige mand. Den 42-årige blev ilagt håndjern og taget med for at få udtaget en blodprøve. Han blev løsladt herefter og kan nu forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Narkokørsel – Søndervang, Ringsted

Kl. 18.08 blev en 45-årig mand fra Ringsted standset i bil, som han førte, uagtet han var påvirket af narkotika. Han blev sigtet og anholdt for at få udtaget en blodprøve og vil høre nærmere om sagen, når resultatet foreligger.

Indbrud i Perioden

Farendløsevej, Farendløse, Ringsted
Klosterparks Alle, Ringsted

Del på sociale medier