Ringsted Kommune uddeler igen i år en handicappris, integrationspris, foreningslederpris og en frivilligpris. Der er nu åbnet for indstilling af kandidater.

Ringsted Kommune ønsker at hylde lokale ildsjæle, initiativer og frivilligt engagement blandt kommunens borgere og foreninger. Derfor uddeler kommunen den 13. marts 2020 ved en gallaaften for frivillige og foreninger Ringsted Kommunes årlige handicappris, integrationspris, foreningslederpris og frivilligpris. Med hver af de fire priser følger 10.000 kr.

”I Ringsted er der heldigvis en masse idrætsforeninger, spejdergrupper, sociale foreninger og mange andre foreninger og ildsjæle, som hver dag lægger et stort stykke arbejde i at gøre en forskel for andre mennesker. Den indsats vil vi i Ringsted Kommune gerne hylde. Derfor har vi fire priser, som vi uddeler hvert år til Foreningernes Gallaaften. Aftenen er ikke kun en hyldest til de fire prisvindere, men til alle de mennesker, som gør et frivilligt stykke arbejde til glæde for andre. Jeg håber derfor, at rigtig mange igen i år vil gribe muligheden for at indstille en person eller et projekt, som de gerne vil fremhæve”, siger borgmester Henrik Hvidesten.

Hvem kan indstille?

Der er nu åbnet for indstillinger og alle – unge, ældre, pårørende, brugere og frivillige – kan ligesom ansatte i Ringsted Kommune foreslå, hvem der skal tildeles de fire priser. Ansatte i Ringsted Kommune kan dog ikke modtage prisen, som anerkendelse for deres lønnede arbejde for Ringsted kommune.

For at komme i betragtning til prisen, skal man i indstillingen blandt andet forklare, hvordan og hvilken forskel og værdi indsatsen konkret skaber.

Mere information findes på forsiden af www.ringsted.dk.

Aflever dit forslag

Hvis man vil indstille en frivillig, en forening eller et projekt til en af de fire priser, skal man udfylde den elektroniske indstillingsformular, der ligger på kommunens hjemmeside. Den findes via link på forsiden af www.ringsted.dk. Fristen for at indstille en kandidat er den 1. november 2019.

Prisuddeling

De fire priser uddeles fredag den 13. marts 2020 ved en gallaaften for frivillige og foreninger. Med hver af de fire priser følger 10.000 kr.

Del på sociale medier