Hvordan skaber vi de bedste rammer for et stærkt erhvervsmiljø i Ringsted Kommune? Hvad har din virksomhed brug for? Og hvordan kan vi sammen sætte handling bag ordene i Erhvervspolitikken? Det er nogle af de spørgsmål der er på dagsordenen ved netværksmødet den 14. november 2019, som er planlagt i fællesskab med Ringsted Erhvervsforum, Håndværker- og Industriforeningen for Ringsted og Omegn, Ringsted City, DI Vestsjælland, Dansk Byggeri og LO Midtsjælland.

Kresten Schultz-Jørgensen

I sidste måned vedtog Ringsted Byråd en ny erhvervspolitik. Politikken er blevet til i et samarbejde mellem kommunen og erhvervslivet, uddannelsesinstitutionerne, arbejdsmarkedets parter og turismenetværket. Politikken sætter kursen for de kommende års arbejde med erhvervsudviklingen i Ringsted, og Byrådet håber, at erhvervslivet vil være med til at realisere visionerne i erhvervspolitikken.

Virksomhederne skal være med til at sætte handling bag ordene

Borgmester Henrik Hvidesten ser frem til at drøfte virksomhedernes bud på, hvordan ordene i erhvervspolitikken kan omsættes til konkrete handlinger og resultater. Han siger:

”Virksomhederne kender nu engang deres egne behov bedst, og det er derfor vi inviterer til endnu tættere dialog om den lokale erhvervsudvikling.”

Han fortætter:

”Ringsted Kommunes størrelse gør det muligt at reagere hurtigt på henvendelser fra erhvervslivet, og i Byrådet har vi en klar ambition om, at virksomhederne skal opleve, at det er nemt at få hjælp – uanset om det drejer sig om tilladelser, tilsyn eller tilbud om service. Vi skal gøre hvad vi kan for at gøre det nemt at drive virksomhed i Ringsted – og samtidig skal vi markedsføre vores unikke placering for at tiltrække nye virksomheder og arbejdspladser”.

Inspiration til en god debat

Netværksmødet skydes i gang med et inspirerende indlæg om ”Lokale erhvervsbrands – do’s and don’ts” af stifter af Oxymoron Kresten Schultz-Jørgensen.

Kresten Schultz-Jørgensen er ekspert i markedsføring og kommunikation, og har bl.a. arbejdet som kommunikationsdirektør for Coca-Cola, ved Det Kongelige Teater og som chefredaktør på flere store medier. Han er ikke bare god til at sælge et godt budskab, men ved også, hvordan man sætter handling bag visioner, så man skaber konkrete resultater. Det fortæller han om ved netværksarrangementet som oplæg til de efterfølgende workshops om, hvordan kommunen og erhvervslivet sammen kan realisere erhvervspolitikken.

Tid og sted

Netværksmødet finder sted den 14. november 2019 kl. 16.00 – 20.00 og afholdes i PWCs nye inspirerende regionskontor ved motorvejsafkørsel 36. Mødet slutter af med lidt god mad og mulighed for at netværke.

Mødet er åbent for alle virksomheder i Ringsted Kommune, og tilmelding er nødvendig og kan ske på www.ringsted.nemtilmeld.dk.

Del på sociale medier