Et 70´ernes helt store bands kommer til Ringsted Kongrescenter 11. februar 2020, kl. 20.00

10cc var et af de helt store engelske band i 70erne. Mellem 1972 og 1978 havde de mere eller mindre fast ophold på den engelske hitliste. Bandet havde i den korte periode 11 singler i Top 10, heraf tre der nåede helt op på førstepladsen: ”Rubber Bullets”, sommerbaskeren ”Dreadlock Holiday” og den uopslidelige ”I´m Not In Love”.

I gruppens midte er der kun et enkelt originalt medlem tilbage. Han hedder Graham Gouldman. Han spiller bas og synger, og siden begyndelsen af 90’erne har Gouldman omgivet sig med et hold musikere, der på magisk manér genskaber gruppens legendariske studielyd.

10cc fik sit navn i ’72 efter deres manager drømte, at han stod foran Londons Hammersmith Odeon og læste en plakat med: ”10cc – Verdens Bedste Band”, og bandet blev en kæmpe succes i 70’erne. Blandt andet ved at slog sig op på at flirte med en masse forskellige musikgenrer og fusionere dem til nye musikformer og variationer. Det har givet bandet et bagkatalog, det veksler mellem det rå og det rockede og det eksperimenterende og det progressive.

Læs mere og køb billet her.

Del på sociale medier