Musikforeningen Roxy har inviteret Henrik Hvidesten til at spille playlistens favoritter og fortælle om dem.

Hvad mon borgmesteren lytter til, når han slapper af, løber en tur eller fester?

Det opklarer Musikforeningen Roxy ved premieren på en ny type arrangementer, ’Mig & min playliste’.

Henrik Hvidesten har indvilget i at stille sin musiksmag til rådighed for nysgerrige ører onsdag 13. november kl. 19:00 på Springbrættet ved Ringsted Musikskole.

Ideen er den, at borgmesteren i interviewform først præsenterer og fortæller om fem numre, som betyder noget særligt form ham. Efter en pause får arrangementets deltagere mulighed for at udfolde en tipskupon, hvor det gælder om at gætte 13 andre numre udvalgt af borgmesteren. Den, der er bedst til at gætte, vinder naturligvis en præmie.

’Vi vil gerne tilbyde så varierede musikarrangementer som overhovedet muligt, så vi håber, at et par timers underholdning på en hverdagsaften er noget for Ringsted-borgerne’, siger Roxy-formanden Søren-Mikael Hansen og håber at kunne skabe en tradition for præsentation af andre lokale profilers playlister.

’Derfor håber vi på god opbakning til ideen’, siger han.

Billetter til 49 kroner kan købes her.

 

Del på sociale medier