JULEMENU 2019

Forretter:

INSALATA DI NASELLO SU LETTO DI FINOCCHIO E AGRUMI
Pocheret kulmule på leje af fennikel-citrusfrugter salat

COMPOSTA DI MELANZANE LEGGERMENTE PICCANTE CON FORMAGGIO AFFUMICATO E MENTA
Let-pikant aubergine kompot med rygost og mynte

CARPACCIO DI CARNE SALADA CON CREMA DI GORGONZOLA E CREMA DI BALSAMICO
Carpaccio af “carne salada” med Gorgonzolacreme og balsamico

Hovedret:

PETTO DI FARAONA FARCITO ALLE VERDURE E CASTAGNE, SALSA AL MARSALA, PATATE ANNA, MELA AL FORNO, CIPOLLINE GLASSATE
Perlehønebryst farseret med grøntsager og kastanjer, Marsalavin sauce, pommes Anna, ovnbagt æble, glaserede perleløg

Desserter:

PERA COTTA AL MOSCATO. GELATO ALLA VANIGLIA
Moscatovin-pocheret pære, vanilje is.

BONET
Chokolade-Amaretto pudding fra Piemonte

 

Pris kr. 355.- (min. 2 kuverter.)
Menuen kan kun købes i sin helhed.

Af hensyn til  forberedelser værdsætter Italy & Italy forudbestilling. 

 

Del på sociale medier