Traditionen tro er der for 18. gang Julestue hos Laudécor i Vetterslev.

Der er lagt vægt på kunsthåndværk og kvalitet, så man kan altid finde en helt unik gave, og det faktum, at det er håndlavet gør, at man ikke finder 10, 20 eller 100 eksemplar af den samme vare, og heller ikke noget man ser alle mulige andre steder.

Som noget nyt i år er der mulighed for at male sin egen kop eller skål til julegaver, fx sammen med børn eller vennerne. Book en hyggelig dag hos Laura i hendes kreative værksted: Telefon 26 94 91 59. Deadline i forhold til at få julegaverne færdige er d. 15.december.

Laura Christoffersen er uddannet som tekstildesigner, men de seneste mange år er gået over til hovedsageligt at lave keramik.  Det helt store hiter stadig den populære garnskål, som findes i 2 størrelser, samt mange andre brugsting i keramik som krus, kander, skåle, fade og vaser.

Da vi jo ikke kan komme udenom at det er Jul, er der selvfølgelig nisser, engle, snemænd og julepynt lavet i keramik og andre materialer, samt rigtig mange gode gaveidéer. Snemænds sættet bestående af et krus og en kagetallerken er igen et hit, og kan købes eller bestilles.  Her finder man også de populære mohair strømper, en super idé til dem der bruger meget tid udendørs.

Alt dette i en overkommelig prisklasse, og som altid er der kaffe/the og lidt julelækkerier på det åbne værksted.

Konkurrence: Traditionen tro er der en julekonkurrence hvor man kan vinde et gavekort til brug i butikken. Mød blot op eller deltag på Facebook, der er ikke købetvang.

Åbningstider i Julen

Lør & Søndag d. 23. og 24. november

Onsdag d. 27.november (obs – lukket torsdag d.28.)

Fredag til søndag d. 29. november til 1. december

Onsdag til lørdag d. 4. – 7. december

Kl. 11 -16 alle dage samt efter aftale – tlf. 26 94 91 59

Herefter normale åbningstider frem til jul.

Gruppebesøg er velkommen for op til 10 personer, disse bedes dog aftalt på forhånd!

Deadline for bestilling af keramiksom skal bruges til julegaver er mandag d.9.december.For mere information kan man ringe på tlf. 26 94 91 59 eller kigge på www.laudecor.dk