Kom med til en helt unik a capella koncert med Naturally 7, hvor man virkelig vil få en oplevelse uden lige og huske som noget specielt.
Naturally 7 spiller nemlig helt uden instrumenter og fremfører koncerten a capella – De omdanner deres stemmer til menneskelige instrumenter og producerer ubesværet musik af enhver genre.

Naturally 7 består af 7 fantastiske mænd fra Harlem. Deres vokale koreografi er så perfekt sammenvævet, at den musikalske maestro Quincy Jones, udråbte dem til ”Den bedste a cappella-gruppe i verden!”

Det er heller ikke uden grund at de var support for superstjernen Michael Bublé på fire af hans verdensturnéer, hvor de sammen gav 467 koncerter i 25 lande foran 4 millioner tilskuere.

I foråret deltog de i James Cordens TV-program ”Verdens Vildeste Talenter” for USA, hvor de blev kåret til verdens bedste gruppe efter at have optrådt med Coldplays ”Fix You”, Phil Collins ”In The Air Tonight” og deres egen ”Wall of Sound”.

Til foråret udkommer deres 11. studioalbum, og samtidig fejrer de deres 20-års jubilæum med en Verdens turné der også bringer dem til Danmark, hvor de giver bare to koncerter.

Læs mere og køb billet her.