Den 29 november fra 7-23 holder Ringsted Outlet Black Friday.

Her tages der hul på året julehandel, med et brag af en fest med ekstra gode tilbud, guld og glimmer.

Ringsted Outlet inviterer de morgenfriske til ekstra gode tilbud fra kl. 7-10, og er du blandt de første 500 gæster, byder de på en lækker croissants. Hele dagen vil være pakket med stærke tilbud og specielle timetilbud. Så der er masser af gode grunde til at kigge forbi outletbyen og spare ekstra på årets julegaver.

Kan du heller ikke vente?
Fra 1. – 29. november tæller Ringsted Outlet dagene ned til Black Friday. Hver dag åbner de en ny låge i nedtællingen – hvor du kan være med i konkurrencen om flotte præmier fra outletbyens butikker. Klik her https://bit.ly/blackfridaykalender og vær med i dagens konkurrence.

Del på sociale medier