Ringsted Festival har gennemlæst hver en kommentar fra deres spørgeskemaundersøgelse. Her bad de jer om at give dem jeres mening om Ringsted Festival 2019. Her kan du læse hvilke kritikpunkter de oplyser har fyldt mest.

1.041 festivalgæster deltog, umiddelbart efter festivalen, i vores spørgeskemaundersøgelse. Ringsted Festival 2019 fået rigtig mange rosende ord med på vejen, men en del festivalgæster har også ytret sig kritisk om ting, som de ikke var tilfredse med. Mine medarbejdere og jeg har siden festivalen læst os igennem mange tusinde positive og negative kommentarer fra vores gæster. Specielt de kritiske ytringer er jeg, som festivaldirektør, særligt interesseret i.

Følgende emner har fyldt mest i spørgeskemaundersøgelsen:

Festteltene Pamperhalle og Det Irske Telt lå for tæt
Dette har været det klart mest fremførte kritikpunkt. Musikken fra teltene overdøvede hinanden, og der var for meget larm.
Jeg kan love, at dette ikke kommer til at ske igen. Ringsted Festival 2020 byder på et genhør med Eldorado og Latin Pavillon. Og med hensyn til Pamperhalle og Det Irske Telt, så vil disse to telte fusionere i et nyt stort samlet telt med en række spændende nyheder. Glæd jer!

Mere miljøvenlig festival efterlyses
En del gæster synes, at der er for meget plastsvineri på festivalen, og flere nævner, at der lå splintrede plastkander mange steder.
Ringsted Festival 2020 bliver mere klimavenlig og grøn. Vi arbejder, i skrivende stund, på at introducere flere miljøvenlige tiltag, der kan reducere plastspild og skabe øget genanvendelighed.

Traditionel dansk mad savnes
Der er generelt stor tilfredshed med udvalget af food trucks og det varierede madudvalg. Dog er der en del der efterspørger mere klassisk dansk mad samt sunde madalternativer.
Det er noget, som vi arbejder videre med, og jeg kan love at næste års festival vil have løsninger klar på disse kritikpunkter.

Utilfredshed med cocktailbarer
Festivalens varierede udvalg af drikkevarer giver mange positive kommentarer, men der er en del gæster, der ikke er tilfredse med de forskellige cocktailbarer, hvor drinks tappes fra hane, og hvor indholdet fremstår syntetisk.
Jeg kan love, at Ringsted Festival fra næste år vil satse stærkere på diverse barer, hvor drinks vil blive lavet fra bunden, så gæsterne kan kigge med, når der blandes og mixes. Vi vil have mere kvalitet!

Møntsystemet fungerede ikke
Festivalens gæster har generelt taget rigtig godt imod, at festivalen i 2019 er blevet kontantløs. Dog har forsøget med det nye møntsystem været en dårlig oplevelse for mange, når beløbet ikke gik op med 25.
Jeg beklager, at nogen har haft uheldige oplevelser med møntsystemet. Meningen var, at gøre det nemmere for børn og unge at handle på festivalen. Møntsystemet kommer ikke igen næste år, og vi arbejder på en bedre løsning.

Et par områder, som også har givet en del kommentarer:

Der efterlyses nogle rolige zoner på festivalen, hvor man kan snakke, spise og drikke uden at musikken er så høj.

Køen ved hovedindgangen er til tider for lang, og man skal vente for længe på at komme ind på pladsen.

Om aftenen er der for mange klapstole foran hovedscenen, som gæsterne nærmest falder over.

Det er kritikpunkter, som vi er ved at kigge på, så der kan skabes forbedringer. Mit mål er nemlig at Ringsted Festival hvert år, skal være den bedste festival nogensinde!

Endelig, og ikke mindst, lyder et stort ønske fra mange gæster i spørgeskemaundersøgelsen: MERE ROCK! Til det kan jeg kun sige, følg med i de kommende dage og uger, hvor vi lancerer de første navne til Ringsted Festival 2020.

Del på sociale medier