Personlig betjening og mange års erfaring – det er hvad du kan forvente, når du besøger Bedstes Stoffer ved Ringsted.

Når du køber stof hos Bedstes Stoffer, får du kvalitetsstoffer udvalgt af en uddannet dameskrædder og tidligere møbelpolstrer. Indehaver Birgit Christensen har mange års erfaringer indenfor branchen og deler gerne ud af sine erfaringer. Her får du gode råd med på vejen, så du kan komme i mål med dine projekter.

Bedstes Stoffer er åbnet i den gamle brugs på Vetterslev Bygade. Butikken henvender sig til alle, og her finder du et stort og varieret udvalg af stoftyper, tilbehør og ikke mindst kvalificeret rådgivning. For mange er det et stort skridt selv at sy sit tøj og boligtekstiler, og her er der hjælp at hente til at komme i gang, mens det for andre drejer sig om at blive endnu bedre og give sig i kast med mere komplicerede ting.

Her kan du få hjælp til dit Cosplay kostume
Birgit er også rigtig glad for at hjælpe unge, der dyrker trenden Cosplay, hvor man går i kostumer taget ud af tegneserier eller film. Ordet kommer af costume og play, og med sin store erfaring og ekspertise kan Birgit hjælpe unge med at føre deres kostumer ud i livet – fra billede til tøj de kan tage på til den næste cosplay fest.

Dit Ringsteds fotograf, Anne Beth Witte, var på besøg forleden, så tag et kig med indenfor. Du kan læse meget mere om butikken på partnersiden her. 

Del på sociale medier