Kom i julestemning med orkesteret Julebanditterne, der giver koncert på Ringsted Bibliotek. Det er lørdag den 14. december kl. 9.30-10.15. Koncerten er for børn i alderen 4-9 år og deres forældre.

Koncert med Julebanditterne
Der er pyntet op på Ringsted Bibliotek, hvor orkesteret Julebanditterne giver koncert. Der er også et juletræ og en gavesæk med overraskelser i. Mellem hvert nummer får børnene lov til at trække en ting op af sækken. Det, der bliver trukket er noget, der fortæller om julen og om den næste sang i koncerten. På den måde er du med til at bestemme den rækkefølge sangene spilles i.

Julebanditternes orkester består af fire professionelle musikere. Luise Føns Haaber på vokal, Anders Føns Haaber på klaver og kor, Morten Overgaard-Dahl på kontrabas og kor, samt Mads Stephensen på trommer og kor.

Tilmelding og billetter
Koncerten med Julebanditterne afholdes på Ringsted Bibliotek lørdag den 14. december kl. 9.30-10.15. Det koster ikke noget at være med, men arrangementet kræver tilmelding. Du kan tilmelde dig på ringstedbib.dk. Husk at bestille billetter til hele familien.
Glæd dig til en forrygende familiejulekoncert for børn fra 4-9 år og forældre.

Del på sociale medier