NFØ`s første herrer hold fører netop nu kvalifikations rækken til 3 division. Det har også været målsætningen for deres træner Brian Jensen og man må sige at her hvor efterårs sæsongen snart slutter er det med succes lykkes. Hvis holdet rykker op er det første gang i Ringsteds historie at være repræsenteret med hele 2 forskellige klubber i danskdivisionhåndbold.

NFØ`s herrer andet hold fører netop nu deres pulje i serie 1, så der er optimisme også her.

NFØ damer styrer.  

NFØ`s første dame hold er direkte oprykker fra serie 2, fører netop nu deres pulje i serie 1.
Det er helt utroligt med en gennemsnits alder på kun 21 år. Fantastisk, hvad kan det ikke blive til.

NFØ håndbold søger stor sponsor.

Med al den succes er det forståeligt at klubben nu søger at tiltrække en stor sponsor. Klubben er økonomisk bygget op af fortrinsvis mange lokale firmaer der trofast støtter NFØ Håndbold år efter år. Skulle du have interesse i at støtte klubben økonomisk på den næste rejse, så er det bare at ringe til formanden Palle Petersen på mobil 24 83 88 51.
NFØ håndbold har en øget tilskuer interesse i Nordruphallen, hvor klubben spiller deres hjemmekampe. Klubben er igang med at søge om at få opsat nye siddepladser.
Del på sociale medier