Kom og vær med når Ringsted Bibliotek afholder byttedag den 25. januar mellem klokken 11:00 og 14:00.

Har du også en masse ting liggende, du ikke længere har glæde af, men som er for godt til at smide ud? Så giver Ringsted Bibliotek dig nu muligheden for at give dine ting videre, så de kan få nyt liv.

Den 25. januar kan du nemlig både give og finde loppeguld med god samvittighed.
Næsten alt kan byttes, så fyld en bærepose med tøj, køkkenting, værktøj, legetøj eller andet du ikke bruger, og som andre kan have gavn af. Reglen er, at du kun medbringer ting, du selv ville tage med hjem fra en byttedag.

Så grib muligheden for at få ryddet lidt ud i dine ting og/eller få fine ting igen til Bibliotekets store byttedag. Vær dog opmærksom på at byttedagen er begrænset til én pose pr. person, og det der ikke bliver byttet væk, skal du selv tage med hjem igen.

Tid og sted.
Biblioteksrummet, Ringsted Bibliotek
Lørdag den 25. januar 2020
Kl. 11:00 – 14:00

Tilmelding og billetter.
Arrangementet er gratis og der er ingen tilmelding.

Del på sociale medier