Biologen Morten DD Hansen er kendt fra radio og tv som en populær formidler af den danske natur. Nu kan du opleve Morten DD Hansen live, når han er gæst til foredraget ”Tour de natur.dk” på Ringsted Bibliotek. Det er mandag den 27. januar kl. 19-21.

Bliv klog på den danske natur.
Den evigt begejstrede biolog og tv-vært Morten DD Hansen er aftenens vært for foredraget ”Tour de natur.dk” på Ringsted Bibliotek. Morten DD Hansen er uddannet biolog, og har i mange år

Pressefoto: Morten DD Hansen

været en populær formidler af den danske natur i både radio og tv. Han er i særdeleshed en fagmand med noget på hjerte, og så er han ovenikøbet sjov.

Som foredragsholder er Morten DD Hansen garant for en stor oplevelse fordi han med en kombination af stand-up, faglighed og politisk kant, kan gøre selv den mest ordinære natur nærværende og sprudlende. Han sender folk hjem med et smil på læben, meget klogere på naturen og ofte også med en spirende ny interesse for alt det levende derude.
Naturens sande tilstand er ikke verdens mest opløftende historie. Men efter to timer i selskab med Danmarks mest truede dyr og planter, forstår man med garanti, hvorfor det er så vigtigt at passe på vores biodiversitet. Foredraget er illustreret med et væld af fede fotos fra den danske natur.

Tilmelding og billetter.
Foredraget med biologen Morten DD Hansen afholdes i aktivitetsrummet på Ringsted Bibliotek mandag den 27. januar kl. 19.00-21.00. Billetterne koster 70 kr. eller 60 kr. for medlemmer af biblioteksklubben KULT. Billetterne kan købes online via ringstedbib.dk.