Syng med når Ringsted Bibliotek inviterer til morgensang fem mandage i foråret. Første gang er mandag den 13. januar kl. 9.30.

Foto: Colourbox.dk

Du bliver glad når du synger.
Man bliver glad af at synge, og videnskaben viser, at det er godt for både krop og sjæl. Derfor er der i foråret morgensang for alle, der har lyst, på Ringsted Bibliotek. Vi samles om ordene, poesien og sangen, når vi synger salmer, sange og viser fra Højskolesangbogen.

”Vi glæder os til endnu et forår med morgensang på Ringsted Bibliotek, fordi det er en god tradition, der gør folk glade, og samtidig er det med til at skabe et fællesskab blandt alle dem, der synger med”, siger Rikke Bernt, der er arrangementskoordinator på Ringsted Bibliotek.

Morgensang er for alle.
Morgensang på Ringsted Bibliotek er for alle voksne, der har lyst til at synge, og det er gratis at deltage i arrangementet. Du behøver ikke at tilmelde dig. Du skal blot møde op på biblioteket og synge med. Fællessangen akkompagneres af organist og korleder Lis Nielsen på klaver.

Første gang er mandag den 13. januar kl. 9.30-10 i bibliotekets centralrum. Herefter er der morgensang følgende mandage samme tid og sted:
den 17. februar
den 9. marts
den 20. april
den 11. maj

Yderligere oplysninger om arrangementet fås ved henvendelse til arrangementskoordinator Rikke Bernt på tlf.: 57 62 70 04.