Klints Guld & Sølv har været en del af Ringsteds handelsliv i 130 år. Indehaver Helle Thomsen overtog den hæderkronede forretning i 2004. De gamle dyder, ambitionen om at udføre det solide håndværk og den gode kundeservice, lever videre på Torvet.

Med respekt for historien følger Helle Thomsen med tiden, og her finder man således altid de nyeste og mest trendy mærker, som smykkeverdenen kan byde på. Samtidig er Klints Guld & Sølv trådt ind i den digitale tidsalder med ny hjemmeside på vej og skarpere profil på de sociale medier. Klints Guld & Sølv fører ligeledes alle de populære smykkemærker og i butikken finder du også en ægte guldsmed med eget værksted, der løser utallige specialopgaver for kunder i og udenfor Ringsted. Unikke forlovelses- eller vielsesringe, graverede dåbsgaver og andre personlige værker tilvirkes her.

Den tætte kontakt mellem butik og værksted giver selvsagt en unik mulighed for at yde en uovertruffen service til de kunder, som har specifikke ønsker og egne ideer til et personligt smykke. I forretningen finder du også en urmager, som kan servicere alskens ure. Alle slags gamle ure fra armbåndsure, vægure og standure til komplekse ure med spilleværk og bevægelige figurer kan istandsættes. Har du et spørgsmål om dit ur, skal batteriet skiftes, skal det repareres, eller måske bare justeres, så bør du kigge forbi Torvet 2.

Du kan læse mere om Klints Guld & Sølv på Dit Ringsteds partnerside her.

Del på sociale medier