I slutningen af februar åbner JuiceClub en ny cafe i Ringstedet – lige ved siden af Ringsted Outlet.

Foto: Anne Beth Witte

JuiceClub har allerede én café i Sorø bymidte, hvor de siden marts 2015 har tilbudt et væld af sandwich, salater, juices, shakes, varme drikke og meget mere. Butiksejer Lizette Arnecke har længe drømt om at udvide, og nu sker det endelig.

JuiceClub Ringsted er for alle juiceelskere i Ringsted og omegn. Juicebaren serverer et stort udvalg af den klassiske juice med et moderne twist. Den søde og syrlige frugt forenes med den stærke grøntsag i en symfoni af smag. Hos JuiceClub kan du nyde en frisk og sund vitaminbombe med en juice på havtorn, spinat og ingefær. På juicemenuen finder du også de velkendte smage af æble, appelsin og jordbær.

Smag og sundhed.
Juice Club serverer også en række forskellige shakes, kaffe og sunde sandwicher. Der findes en shake til hver en smag: den stærke med lakrids, den søde jordbær-banan og den sunde med avokado. Du kan også nyde en god kop kaffe, smagen af jul med en chai latte eller en varm kakao med flødeskum i vinterkulden.

Er du sulten, kan du med god samvittighed spise dig mæt i en af caféens sunde sandwicher. Vælg mellem den klassiske med kylling, den spanske med serrano skinke, en veggie med mozzarella eller stedets hjemmelavet tunmousse, der både fås i en mild og spicy udgave.

Vil du vide mere om JuiceClub.dk, kan du læse videre på Dit Ringsteds partnerside lige her. Du kan også følge med på deres Facebookside og få nyhederne først.