Ringsted Bibliotek inviterer til et teaterstykke om kærlighed, så du får nu muligheden for at opleve Randers Egnsteater fortælle en historie om kærlighed i børnehøjde lørdag den 22. februar kl. 11:00.

Det hele begynder med, at Frø har det lidt underligt. Det kribler i maven, og hjertet siger bump-bump. Er han mon blevet forkølet? Har han fået influenza? Nej! Han er blevet forelsket… i en smuk hvid and.

Med afsæt i den poetiske børnebog ”Kærlighed” af Max Velthuijs præsenteres det yngste publikum for en humoristisk, rørende og vis fortælling om, at kærligheden ingen grænser kender.

Nanni Lorenzen er fortæller og dukkefører, der med et smil på læben og masser af drama i børnehøjde fortæller om den lille frøs følelser. Med hendes smittende engagement og Niels Sechers farverige scenografi har Randers Egnsteater ingen problemer med at fastholde opmærksomheden fra de små poder. Budskabet i ”Kærlighed” er: Kærligheden er grænseløs. Og det skal nok nå igennem til alle.

Tilmelding og billetter.
Teatret er afholdes på Ringsted Musik- og Kulturskole, Regimentet 3, lokale 2.
Billetter kan købes på ringstedbib.dk og prisen er 60 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Er du medlem af Biblioteksforeningen KULT er billetprisen 50 kr.

Teaterstykket varer fra kl. 11:00-11:40.

Del på sociale medier