Café Korn ligger i hjertet af Ringsted, midt på Torvet. Når du træder ind ad døren, mærker du straks, du er landet et godt sted. Den lækre og rustikke indretning indtager én, og man får lyst til at gå på opdagelse, inden man slår sig ned.

Café Korn er nemlig ikke bare en café, men byder på en lille købmandsafdeling med lækre specialprodukter; olier, krydderier, marmelade med mere. På Café Korn spiser du godt, der er kræset om maden, og der er en rar og hyggelig atmosfære.

Fra jord til bord
Café Korn drives af en tidligere landmandsfamilie, som har en forkærlighed for gode råvarer. Det ligger dem meget på sinde, at maden er lavet fra bunden, hvad enten der er tale om brødet til sandwichen, de syltede rødløg i burgeren eller røræggen lavet af æg fra en gård i nærheden.

Maden er i høj grad i centrum på Café Korn. Der er ved første øjekast tale om en klassisk cafémenu, hvor der serveres burgere, sandwichs, salater, frokostplatte, brunch, smørrebrød, aftenplatte med mere, men nærstuderer man retterne, opdager man, at man trods det rimelige prisniveau får så meget mere hos Café Korn: pølserne på brunchbordet er lavet af bisonkød, spegepølsen er af kød fra fritgående kvæg, for blot at nævne noget. Der er kræset lidt ekstra for gæsterne på Café Korn, med friske, gode og ofte lokale råvarer.

Du kan læse videre på Dit Ringsteds partnerside lige her.