Lisbeth Zornig Andersen fortæller med afsæt i lange skygger fra barndommen og en livskrise med en konkurs om sin personlige rejse mod et liv i fysisk og mental balance.

Væbnet med den nyeste viden om sammenhænge mellem krop og sind kommer Lisbeth med konkrete bud på, hvordan man kan mestre livet, finde glæden og overvinde modgang. Hun kalder det Tigerdyrs-kuren.

Lisbeth Zornig Andersen giver i dette foredrag konkrete bud på, hvordan man med kost, motion og tænkning kan tage kontrollen tilbage over sin trivsel og sit liv, så man kan

Lisbeth Zornig / Pressefoto

leve et liv i balance – og måske oveni købet overvinde en alvorlig livskrise, der stikker en kæmpekæp i hamsterhjulet.

Stikordene er at forstå éns gener og hvordan man påvirker dem (herunder epi-genetik), betydningen af kloge tarmbakterier, veje til et anti-inflammatorisk liv, hvad meditation og yoga kan gøre, og hvorfor god søvn er livsforlængende – især, hvis man har haft en svær start på livet.

Det kan virke uoverskueligt at ændre livsstil, hvis man er presset og stresset, ude af form og i mentalt underskud, mens økonomien strammer. Det behøver det ikke at være. Lisbeth fortæller om sine egne simple teknikker og tilgange, der har ført til bedre helbred, stærkere krop, psykisk overskud og større livsglæde.

Vær forberedt på nogle timer med konkrete håndholdte tips og oplevede eksempler kombineret med ny forskning i en uhøjtidelig stemning.

Foredraget er for alle – både dem, der kæmper med at få kontrol med livet, og dem, der støtter andre.

Læs mere her og køb din billet.