Ringsted Festival melder om udsolgt på alle tre campingområder: Kasernen, Kompagniet og Cirkuspladsen! Det oplyser de i en pressemeddelse.

For første gang kan Ringsted Festival melde udsolgt af campingpladser så lang tid før festivalen. Kasernen blev hurtigt udsolgt, men nu er både Kompagniet og det nye område, Cirkuspladsen, også udsolgt. I er simpelthen for vilde! “Det glæder mig naturligvis helt utroligt meget, at vi hvert år oplever en stigende interesse for festivalen. Vi får flere og flere udenbys gæster, og det kan mærkes på vores nu udsolgte campingområder,” udtaler en stolt Anders Sørensen.

Hvis du vil overnatte på Ringsted Festival, så kan du købe plads på Stadion, hvor der er færdigtopstillede tipier og telte!

Tipier og festival-telte.
Du kan stadig bo i tipi eller festival-telt på Ringsted Festival 2020.
Din sidste mulighed for at overnatte på dette års Ringsted Festival er at benytte det nye glampingområde Stadion. Her kan du bo i færdigopstillede telte eller rummelige og fuldt møblerede tipier. Begge telttyper er inklusiv morgenmadspakke alle tre festivaldage.

Læs mere om Stadion her:

PR-foto Ringsted Festival
Del på sociale medier