Ringsted Festival åbner deres nye festtelt med et brag, og det skal ingen ringere end Grassolin, Brophy’s Law og Kings of Rock hjælpe dem med! Det oplyser de i en pressemeddelse.

PR: Ringsted Festival

Glæd dig til Grassolin!
Grassolin fortolker sangskatten fra det legendariske danske rockband Gasolin på sin helt egen måde. Det sker med lige dele humor og musikalsk tæft! Sangene er godt krydrede med folk/bluegrass, hvor Nikolaj Rysager i front synger kærligheden ud til de velkendte strofer.

Brophy’s Law kommer og fester i Folketeltet!
Brophy’s Law er kendt for deres vilde og energiske præstationer! De leverer altid et powerfuldt show og deres keltiske energi fylder teltet – nogle gange så de endda blæser taget af! De har en traditionel lyd med en moderne kant. De får altid festivalgæsterne op på bordene og ud på dansegulvet med deres fantastiske rytmer.

Læs mere om Brophy’s Law her

Kings of Rock blæser teltdugen af Folketeltet!
Kings Of Rock kommer ikke bare ud over scenekanten, men springer bogstaveligt talt ud over scenekanten i én stor rockfest sammen med deres publikum. Som sloganet i deres logo siger “Let’s Party”, og det mener de altså for alvor!

Glæd dig til de fedeste numre fra AC/DC, Guns’N Roses, U2, Bon Jovi, DAD, Kings Of Leon og nogle fantastiske medleys, hvor man bliver revet med gennem det ene fede rockhit efter det andet!

Læs mere om Kings of Rock her.