Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2020/03/20 til 2020/03/31.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand i pillefyr – Slettebjergvej, Tåstrup, Jystrup Midtsj. -Ringsted

kl. 21.26 opstod brand i et pillefyr ved en mindre landejendom på Slettebjergvej. Politiet kørte til stedet, hvor brandvæsnet var fremme og havde slukket branden før den spredte sig. Ilden var startet i motoren ved pillefyret og der skete ingen skader på bygningerne. Heller ingen personer kom til skade ved branden og beredskabet kunne derfor hurtigt fortsætte til andre opgaver

Kørsel uden førerret mv. – Ringstedvej, Hellestrup, Holbæk

Kl. 18.45 standsede politiet en personbil med henblik på rutinemæssig kontrol af bilen og dens fører, som var en mand. Han oplyste indledningsvist sine personlige oplysninger på et mandligt familiemedlem, hvilket ikke var helt korrekt, da disse efterfølgende blev kontrolleret af politiet i forbindelse med en sigtelse for ikke at medbringe kørekortet. Til sidst måtte han gå til bekendelse og indrømme, at han var en 20-årig mand fra Tølløse, som havde et kørselsforbud og derfor ikke måtte være fører af personbilen. Han blev derfor sigtet for både overtrædelse af færdselsloven, fordi han var fører af bilen, og for overtrædelse af straffeloven, da han forsøgte at undgå en straffesag ved at udgive sig for en anden person, der dermed risikerede at blive undergivet strafferetlig forfølgning. Den 20-årige kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Mekaniker klemt under lastbil – Bøgedevej, Bøgede, Ringsted – Køge

Kl. 09.35 kom et 112 opkald om en arbejdsulykke ved et vognmandfirma. En lastbilmekaniker var ved at reparere motoren på en lastbil, så han lå under køretøjet på et rullebræt, da lastbilen faldt ned fra donkraften og landede på mandens brystkasse. Den tilskadekomne mand, en 42-årig mand fra Ringsted, blev fundet af en kollega, som havde hørt bumpet da lastbilen faldt ned. Han ringede 112, men kunne ikke få lastbilen væk fra den 42-årige. Brandvæsnet kom frem og fik frigjort den tilskadekomne mand, som var livløs under lastbilen. Ambulancen ydede førstehjælp til manden, der kort efter blev hentet af i lægehelikopter og fløjet til Rigshospitalet i kritisk tilstand. Arbejdstilsynet kom til stedet, for at undersøge uheldet. Politiet optog rapport om ulykken, og vil når Arbejdstilsynets rapport foreligger, tage stilling til om nogen kan stilles til ansvar for ulykken. Den 42-årige pådrog sig alvorlige brud og indre kvæstelser på overkrop og bækken. Han er fortsat indlagt i kritisk tilstand.

Hashrygning på legeplads – Delingen, Ringsted

Kl. 01.05 fik politiet anmeldelse om, at to unge røg hash på legepladsen ved en daginstitution. En patrulje kørte frem til stedet, hvor de traf to 17-årige unge mænd fra Ringsted, som blev visiteret. Den ene blev fundet i besiddelse af 1,33 gram hash, som politiet tog fra og sigtede ham for narkobesiddelse. De to unge blev bortvist fra stedet og den sigtede kan forvente en bøde i sagen.

3-årig faldt ud af vindue – Hjelmsømagle, Sneslev – Ringsted

Kl. 05.48 fredag morgen kom et alarm 112 opkald om, at en 3-årig dreng var faldet ud af et vindue på sit værelse på 1. sal, og faldet fire meter ned, hvor han landede i en busk. Politi og redning kørte til stedet, hvor lægehelikopteren ankom kort efter og fløj drengen til Rigshospitalet. Den 3-åriges meget chokerede far fik ydet psykisk førstehjælp af patruljen. Undersøgelsen af stedet viste, at var lykkedes drengen at åbne børnesikringen på vinduet, kravle op på en skammel og herefter op i vindueskarmen, hvorfra han faldt ned. De foreløbige undersøgelser af drengen viser, at han slap meget heldigt fra faldet, formentlig fordi busken tog noget af faldet. Han meldes ikke at have pådraget sig nogen indre kvæstelser eller brud, men slap fra uheldet med skrammer.

Hash i bilen – Ahorn Alle, Ringsted

Kl. 22.00 kontrollerede politiet en personbil, der holdt i tomgang på en parkeringsplads. I bilen var to mænd på 24 og 28 år fra Ringsted, som lugtede kraftig af hash, hvilket politiet opdagede i forbindelse med en kontrol af dem og bilen. Ved kontrollen fandt politiet knap 6 gram hash gemt under et sæde, hvor den 28-årige havde siddet. Ingen af de to mænd ville vedkende sig ejerskabet af hashen, så begge blev sigtet for besiddelse af hashen i en bil, som ikke tilhørte nogen af de to mænd. Politiet beslaglagde hashen til nærmere undersøgelse og senere destruktion, når sagen er afgjort.

Indbrud i Perioden

Kværkebyvej, Kværkeby, Ringsted
Haslevvej, Ringsted
Klosterparks Alle, Ringsted

Del på sociale medier