Er du bekymret for smittefare? Italy & Italy Ristorante står klar med Take-Away kampagne til jer.

De skriver: Det er en underlig tid vi er i lige nu, og alle er bekymrede. Her i restauranten er vi ingen undtagelse, og vi er meget opmærksomme på at imødekomme alle forbehold. Heldigvis har den gode hygiejne aldrig været et problem. Men vi ser at flere er forsigtige med at bevæge sig ud i offentligheden i forsamlinger, som her i restauranten. Det forstår vi godt. Og vi vil gerne imødekomme jer, der tager jeres forbehold, ved at undgå menneskeforsamlinger ved for eksempel at tage ud og spise. Du skal ikke snydes for lækre italienske retter, selvom du vælger at blive hjemme.

Derfor tilbyder vi en særlig rabat på Take Away.
Vi giver dig 20% på din samlede bestilling og du kan vælge frit på hele menukortet. Så du behøver ikke at nøjes med kedelig mad, men du kan få lækre retter og treretters menuer, præcis som var du ude at spise. Hvad med en lækker lasagne, ravioli eller oksemørbrad hjemme i stuen? Du kan ovenikøbet få rødvin til maden og en lækker dessert at runde af på. Vi har selvfølgelig også vores kendte stenovnsbagte pizza med i dette tilbud. Alt hvad du skal gøre, er at ringe og bestille på 57 61 53 53.

Så forbereder og pakker vi det hele til dig, så du blot skal svinge forbi restauranten på vej hjem. Af hensyn til vores forberedelser sætter vi stor pris på at du bestiller i god tid. Hvis vi alle passer på og støtter hinanden, er sikker på at vi nok skal komme igennem i god behold.

Se menukortet lige her.