Hos Byens Specialiteter & Gaver finder du en bred vifte af italienske specialiteter, herunder mange varianter af pesto og andre skønne smagsgivere. Claus Meyers sortiment med basis i det nye nordiske køkken er også at finde på hylderne i Tinggade på linje med øl fra Skagen Bryghus. Her er i det hele taget alle de dygtigste danske delikatesseproducenter. Til den søde tand er der lakrids fra Johan Bülow, både med og uden gluten, og karameller fra Karamel Kompagniet. Prøv hyldeblomst-varianten – det er guld på pose!

Leder du efter kaffe og te af højeste kvalitet, er du kommet til rette sted. Kaffe ryger over disken i en lind strøm, både i form af hele og malede bønner. Blandt teerne er Kusmi stærkt repræsenteret. Den parisiske virksomhed med de russiske aner har leveret te til connoirsseurs i 140 år. Byen’s specialiter & Gaven 12

Lækkerier i fransk landstil.
Er der så udelukkende spiselige sager i butikken? Nej, her er også guf til den smagfulde bolig. Du kan bl.a. finde porcelæn og tekstiler i fransk og engelsk landstil: Smukke blomstrede eller polkaprikkede kaffekopper og fade, sofapuder med fleur de lis eller toile de jouy samt glansfuldt glasnips. Skal du have opdateret dit hjem, er Byens Specialiteter og Gaver klar med et skønt sortiment.

Den hyggeligt indrettede butik er kort sagt en guldgrube af lækkerier, og her er masser af inspiration at hente til den udsøgte værtindegave, fødselsdagsgave eller bryllupsgave. Gavekurve er butikkens flagskib, og savner du ideer, er personalet altid klar til at byde ind.

Følg Byens Specialiteter og Gaver på Facebook. Du kan også læse mere om butikken på Dit Ringsteds partnerside her.

Del på sociale medier