Når foråret kommer, og frøposer og potter med de dejlige, frodige krydderurter frister, så kommer der rigtig gang i urtedrømmene. Lige nu bugner Planteforum Ringsted med forår og sommer på alle plan.

Når du besøger Planteforum på Langemosevej 3, lidt udenfor Ringsted, så er oplevelsen total. Friske urter, grønne planter, pottemuld, brugskunst og farverige haveplanter i massevis, er bare lidt af udvalget, som du kan finde. Stedet hvor de har masser af plads, lys og luft. Og masser af nye forårsvarer ude og inde. Har du spørgsmål, så bliver du kun mødt med varme smil og god service. Der er tid til det hele.

Særligt har de lige nu masser af krydderurter. Vi kan vel kun være enige om, at krydderurter er fascinerende planter, hvor man får masser af dufte i mange nuancer, blomster af diskret skønhed, spændende muligheder for smagsoplevelser og tiltrækning af insekter. Krydderurter kan være et vigtigt element i opbygningen af en god, økologisk have. Ja tak, siger vi bare! Velkommen til forår og sommer!

Dit Ringsted var på besøg forleden, så tag med på en lille rundtur her. Vi må advarer: Du kan kun blive fristet. Følg med her på deres Facebookside og få nyhederne først. Du kan også læse mere her på Dit Ringsteds partnerside.