Af Andreas Karlsen – Byrådsmedlem, Det Konservative Folkeparti

Kultur- og Fritidsudvalget skal tage stilling til en sag, jeg har glædet mig til, siden jeg hørte om den. Den omhandler, at ildsjæle fra Ringsted IF-herrefodbold har arrangeret en velgørenhedskamp mellem landsholdet for krigsveteraner og RIFs eget veteranhold.

Det bliver et super fedt arrangement med stor mediedækning og god promovering af kommunen.

Det, vi i morgen skal tage stilling til, er, om vi vil støtte arrangementet via kommunens særlige “markedsføringspulje”, som vi administrerer i udvalget. En pulje oprettet til at støtte særlige kulturelle arrangementer, der også brander Ringsted.

Ringsted IF-herrefodbold har søgt om 18.500 kr. til tryk på trøjer med Ringsted Kommunes logo.

Vores kommunale administration foreslår, de skal have 2500 kr. …
Den vurdering er jeg slet ikke enig i. Jeg tror, jeg sjældent har set et så godt projekt, vi som kommune har kunnet vælge at støtte med denne markedsføringspulje, og jeg foreslår derfor, at vi bruger de 18.500 kr. på at støtte arrangementet.
Det håber jeg at kunne få resten af udvalget med på, og så glæder jeg mig til, at arrangementet afholdes, når hele coronaballaden er overstået.

Hvis vi endelig skal have en markedsføringspulje i kommunen, så er det da til arrangementer som dette, den skal bruges. 500-1500 mennesker forventes at deltage, og vi støtter krigsveteranfodbolden og vores lokale Ringsted IF-veteranhold.

Del på sociale medier