Ringsted Kommune samler stadig værnemidler ind fra borgere og virksomheder, der måtte have værnemidler liggende, som de kan undvære. Fra næste uge (uge 17) bliver der dog en mindre ændring ved indlevering af større partier af værnemidler. Indsamlingen af værnemidler sker for at sikre, at kommunen ikke løber tør, hvis det på et tidspunkt bliver svært at skaffe værnemidler. Det oplyses i en pressemeddelse. 

Kommunen har indtil nu ikke fået leveret større mængder værnemidler, men er glade for de værnemidler, der indtil nu er indleveret. Der er stadig mulighed for at indlevere både mindre og større partier af værnemidler, som f.eks. dykkermasker, engangshandsker, nytårsbriller og mundbind mv.

Indlevering af større partier værnemidler kan ske ved at kontakte kommunen.
På Dagmarskolen er der sat en container op, hvor både borgere og virksomheder kan lægge værnemidler i. Hidtil har det derudover været muligt at indlevere større partier af værnemidler ved Musikskolen i et afgrænset tidspunkt. Det bliver nu ændret sådan, at hvis man gerne vil donere større partier af værnemidler, som ikke kan lægges i containeren på Dagmarskolen, skal man tage kontakt til kommunen og lave aftale om indlevering. Kommunen kan kontaktes på denne mailadresse: socialogsundhed@ringsted.dk

Mindre partier af værnemidler kan fortsat afleveres i containeres på Dagmarskolen.

Fakta om indlevering af værnemidler – Følgende værnemidler kan doneres til Ringsted Kommune:
• Engangskitler
• Dykkermasker
• Fyrværkeribriller
• Mundbind el. mundmasker godkendt til medicinsk brug – min. FFP 3
• Engangskitler
• Engangsforklæder
• Engangshandsker

Værnemidler kan afleveres her:
Dagmarskolen. Kan indleveres løbende i container på Dagmarskolen.
Ved større partier værnemidler, der ikke kan komme i containeren, kan der laves aftale med kommunen om indlevering ved at sende en mail til: socialogsundhed@ringsted.dk
Alle værnemidler skal være intakte, rengjorte og funktionelle.
Værnemiderne gives gratis til Ringsted Kommune. Donér kun det der kan undværes, det er ikke muligt at få værnemidler tilbage efter brug.