Bygnings- og renoveringsarbejder for 7,5 millioner kroner. En fordobling af kommunens tilskud til aktiviteter i bymidten. Og udskydelse af betaling for indsamling af restaffald for virksomheder.

Det er nogle af elementerne i den lokale erhvervspakke, som alle partier i Byrådet i Ringsted Kommune netop er blevet enige om som en lokal, kommunal indsats for at virksomheder, handlende og arbejdspladser kan komme godt gennem krisen og videre, når situationen igen skal normaliseres.

Det er der mulighed for at høre mere om, når borgmester Henrik Hvidesten præsenterer den lokale erhvervspakke på et webinar den 28. april 2020 kl. 13.00 – 14.00. Programmet byder på en gennemgang af erhvervspakkens forskellige elementer og der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Praktisk information.
Webinaret foregår via Skype, og du modtager et link pr. e-mail umiddelbart inden mødet. Hvis du ikke har prøvet at deltage i møder via Skype tidligere, er du velkommen til at logge dig ind via linket allerede kl. 12.30, så sidder vi klar til at guide dig omkring indstilling af lyd og billede.

Tilmelding er nødvendig og kan ske her: https://ringsted.nemtilmeld.dk/242/