Søgade Begravelse kan hjælpe dig med at arrangere begravelsen eller bisættelsen af din pårørende, der som udgangspunkt afholdes mellem 5 og 10 dage efter, at den afdøde er gået bort. Arrangering af begravelser og bisættelser tilbydes primært i Ringsted, Hvalsø, Lejre, Skibby, Roskilde og Sorø, men forretningen hjælper gerne landet over.

Når man skal sige det sidste farvel til en pårørende og have hjælp til en begravelse eller bisættelse, anbefaler Søgade Begravelse, at man starter med en indledende samtale. Denne samtale er fokuseret på den afdødes mulige ønsker og tanker om begravelsen eller bisættelsen samt de pårørendes ønsker for, hvilket opgaver bedemanden kan hjælpe med.

I forhold til den afdødes egne ønsker, har Søgade Begravelse en folder, som man inden det sidste farvel kan udfylde, således at ønsker og tanker for selve begravelsen eller bisættelsen kan blive hørt. ”Den sidste vilje”, som dette redskab hedder, er udviklet til dem, som ønsker at præge deres egen begravelse eller bisættelsen, da der således på forhånd kan nedskrives væsentlige ønsker i forbindelse med tilrettelægningen af begravelsen eller bisættelsen. Ønsker om bestemte salmer, blomster eller en særlig kirke kan igennem denne folder videregives til de pårørende, hvilket kan gøre nogle af de vanskelige beslutninger lettere efter dødsfaldet.

Du kan følge med på Facebook her, hvor du bl.a. vil kunne se deres seneste opslag: Den nye bedemand Minna går all in, når hun går igang med de sidste detaljer. Sjælen og følelserne er med i alle de ting hun gør.

Du kan læse mere om Søgade Begravelse på Dit Ringsteds partnerside her.

Foto: Søgade Begravelse