På baggrund af regeringens corona-tiltag fungerer flere funktioner i Ringsted Kommune lidt anderledes, men kommunen er gradvist ved at genåbne. Du kan stadig kontakte dem, og de sagsbehandler fortsat.

På baggrund af regeringens corona-tiltag er der funktioner i Ringsted Kommune, der fungerer anderledes end normalt, men kommunen er gradvist ved at genåbne på flere områder. På denne hjemmeside kan du læse mere om, hvordan Ringsted Kommunes tilbud er påvirket af corona.

Bemærk at perioden med begrænsede eller lukkede funktioner på nogle områder er forlænget til og med den 8. juni 2020.

Telefonrådgivning for familier og enlige.
Hverdagen er blevet meget anderledes for mange familier, siden statsminister Mette Frederiksen den 11. marts fortalte om regeringens corona-tiltag. Og den nye hverdag kan måske give anledning til flere konflikter i hjemmet, usikkerhed om fremtiden eller dårligere trivsel hos nogle børn.

Derfor har Ringsted Kommune åbnet en telefonisk rådgivning for dem, der har brug for sparring eller vejledning om hverdagens udfordringer, der ikke handler om helbred og corona.

Du kan kontakte Ringsted Kommunes telefoniske rådgivning på: Tlf. 29 36 47 91. Rådgivningen er åben alle hverdage fra kl. 9.00 – 16.00.

Har du spørgsmål om helbred eller om corona/Covid-19, skal du kontakte egen læge eller Region Sjællands callcenter. Er du syg eller har symptomer, skal du kontakte egen læge eller lægevagten.

Du kan kontakte Region Sjællands callcenter på tlf. 57 68 42 22.

Kontakt dem.
Som borger og virksomhed kan du stadig komme i kontakt med langt de fleste funktioner i Ringsted Kommune, men der vil være lukket for personlig fremmøde. Der må også forventes længere sagsbehandlingstid, og at nogle opgaver ikke kan løses, fx fordi kommunen ikke kan have samme kontakt med andre myndigheder, hvor personalet er sendt hjem.

Du kan stadig kontakte Ringsted Kommune på de normale telefonnumre og mailadresser. Se åbningstider og kontaktinformationer nederst på siden her.

Følg opdateringer fra Ringsted Kommune i den lokale presse og på siden her.

Hold dig opdateret på coronasmitte.dk.
I forhold til coronasmitte opfordres alle til at følge med og få svar på spørgsmål via coronasmitte.dk.

Gode råd om coronavirus/Covid-19.
Hvor kan jeg finde gode råd?

Del på sociale medier