Så åbner Ristorante Italy Italy igen dørene for servering i restauranten og de har glædet sig meget. Denne første uge har været som en ”prøve”. De har målt pladsen mellem borde og fjernet nogle, så alle har god afstand til hinanden. Det skriver Maurizio i seneste nyhedsbrev.

Pr-Foto Ristorante Italy Italy

Restaurantens spiselokale måler ca. 100m2, hvilket betyder at de kan rumme cirka 50 gæster, når de tager reglen om 2m2 pr. person. Flere har allerede bestilt bord, og Maurizio håber, at de fleste vil bestille bord i god tid inden ankomsten. De giver dem nemlig tid til at placere bordene optimalt

Han ved også, at mange vil komme ind uden en bestilling, og det er de selvfølgelig glade for, men de risikere at sig nej hvis ikke de kan imødekomme reglen om afstand. Derfor vil han opfordre alle til at bestille bord så de er sikre på at kunne tilbyde jer en plads. Især hvis du er stamkunde og vant til at sidde bestemte steder i restauranten, vil Maurizio invitere dig til at bestille i særligt god tid.

Maurizio ved ikke om de kan imødekomme altid disse ønsker, men han kan garantere at de vil gøre deres absolut bedste. Når de nu ikke kan råde over alle borde, må de udnytte bordene optimal.

De vil fortsætte med take-away tilbuddet, med 20% rabat på hele menukortet. Det er takket være jeres opbakning til dette koncept, at de har kunnet holde næsen ovenvande i denne tid med tvangslukning. Husk også her at forudbestille i god tid, når de nu skal lave mad til kunder i restauranten og samtidigt også til take-away.

Maurizio vil gerne sige et dybfølt tak til alle jer skønne gæster, der har hjulpet dem igennem krisen. Han glæder sig til at byde jer indenfor til lidt ekstra forkælelse den kommende tid!

Bestil på telefon: 57 61 53 53, tak. Husk at ringe i løbet af dagen eller dagen før, så kommer du i starten af køen. Til bestillinger dagene før afhentning, kan du også skrive til en e-mail til dem på E-mail: ristorante@italy-italy.dk. Følg med på facebooksiden her og få nyhederne først.

Del på sociale medier