Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2020/05/15 til 2020/05/26.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Mange mennesker forsamlet i skolegård – Skolegade, Ringsted

Kl. 23.08 fik politiet en anmeldelse om, at omkring 50 unge var forsamlet i skolegården på en skole. De spillede højt musik og var generelt højlydte. En patrulje kørte til området og kunne omkring midnat oplyse, at der kun var meget få unge og lokale teenagere til stede. Deres tilstedeværelse gav ikke grundlag for yderligere indgriben fra politiets side.

Musik til ulempe – Anlægsvej, Ringsted

Kl. 21.32 fik politiet den første af flere anmeldelser, heriblandt fra naboer til Lystanlægget, om, at en del unge mennesker var forsamlet i det grønne område og ved Anlægspavillonen. De unge skulle høre meget høj musik til gene for de omkringboende, hvilket ifølge en anmelder skulle være sket flere aftener i træk. Politiet noterede sig anmeldelserne og afventede udrykning til området, når andre opgaver var løst.

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 23.25 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld på afkørselsrampen til afkørsel 35 Ringsted Ø fra motorvejen i vestgående retning. En motorcyklist var forulykket, og to personer var kommet til skade. En 21-årig mand fra Greve var som fører af en motorcykel kørt ad afkørslen og påkørte bagenden af en forankørende personbil ført af en 18-årig mand fra Sorø. Den 18-årige havde på grund af kødannelse på afkørslen bremset hårdt op, hvilket overraskede motorcyklisten. Som følge af sammenstødet mellem de to trafikanter blev den 18-åriges bil skubbet frem i en bil ført af en 27-årig mand fra Svinninge. De to bilister slap uskadte fra uheldet, medens føreren af motorcyklen samt en 18-årig kvindelig passager blev kørt på skadestuen, hvor føreren blev indlagt til behandling for et mindre alvorligt knoglebrud og passageren til observation for flænge i hovedet. Politiet optog rapport om uheldet på grund af personskaden.

Falsk anmeldelse – Lystanlægget, Ringsted

Kl. 23.31 fik politiet via alarm 112 melding om et knivstikkeri i parken, idet en mand skulle være stukket med en kniv. Politiet sendte en del patruljer til det grønne område, hvor politiet tidligere på aftenen havde fået oplysninger om, at unge festede og hørte høj musik. Politiet fik hurtigt kontakt til anmelderen – en 43-årig mand fra Ringsted – som var ganske uskadt og ikke var blevet stukket med kniv. Den 43-årige blev “genkendt” som værende en af de anmeldere, der tidligere på aftenen havde anmeldt den høje musik fra de unge i parken. Han havde så kl. 23.31 ringet til alarmcentralen og oplyst at være blevet stukket med kniv for at få politiet hurtigt frem til lystanlægget, idet han syntes, at politiet havde været for lang tid om at komme til stedet i anledning af den tidligere anmeldelse om musik til ulempe. Den 43-årige blev på den baggrund sigtet for falsk anmeldelse og for at have forårsaget unødig udrykning til et strafbart forhold, som ikke var foregået. Han vil derfor høre nærmere fra politiet, når sagen mod ham skal afgøres.

Optræk til gaderæs – mulig overtrædelse af forsamlingsforbud – Kærup Industrivej, Ringsted

Kl. 23.48 fik politiet en henvendelse om, at der var forsamlet mange biler og tilskuere i industriområdet, da der måske ville blive gaderæs på Kærup Industrivej. En enkelt patrulje kørte indledningsvist til området, hvor op mod 200 biler samt en hel del tilskuere var forsamlet i området. Der blev dog ikke kørt ræs, men ved patruljens ankomst begyndte bilisterne og tilskuerne at forsvinde fra området. Det lykkedes dog at få indkredset 11 personer, som kunne mistænkes for en overtrædelse af forsamlingsforbuddet ved tilstedeværelse til denne sammenstimlen i området. Politiet registrerede de 11 personer, og politiet kigger nu nærmere på, hvorvidt deres tilstedeværelse i området på det pågældende tidspunkt og under de angivne omstændigheder kan være en overtrædelse af forsamlingsforbuddet på max. 10 personer i COVID-19-lovgivningen. Ingen blev sigtet for noget færdselsrelateret i forbindelse med politiets tilstedeværelse i området.

Hund bidt af anden hund i toget – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 18.42 fik politiet en anmeldelse fra en 21-årig kvindelig hundeejer fra Karrebæksminde om, at hendes hund i et tog på Ringsted station netop var blevet bidt flere gange af en stor hund, hvis kvindelige ejer nu var gået fra stedet. Politiet kørte til togstationen, hvorfra den tilskadekomne hund var blevet bragt til et dyrehospital til fornøden behandling. Den 21-årige havde siddet i togets gang med sin lille hund i en taske mellem benene. Da en kvinde med en stor hund i snor kom ind i toget, bed den store hund den lille flere gange, inden kvinden med den store hund gik ud af toget. Ifølge vidner forsvandt hun sammen med hunden væk fra stationsområdet og blev sidst set på Benedictevej. Den kvindelige hundeejer blev beskrevet som: A: Kvinde, 18-25 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Langt, Yderligere kendetegn: meget makeup, Talte: Dansk, Iført: Hvid bluse, grå joggingbukser, hvide sko, Medbragte: En grå/brun boxerhund, iført en rødlig H-sele. Den skambidte hund havde fået kvæstelser i kæbepartiet/hovedet og på kroppen, men var ifølge den behandlende dyrlæge ikke i livsfare. Politiet har optaget rapport om sagen og vil forsøge at få den kvindelige hundeejer identificeret ud fra eventuelle brugbare overvågningsbilleder fra stationsområdet.

Politiet i Ringsted hører gerne fra personer, der kan give oplysninger om kvinden og hendes hund. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 10.36 skete der et færdselsuheld med mange parter involveret i det vestgående spor på motorvejen, hvor der var opstået kø ved 60,2 km-kantpælen. Det var en overraskelse for flere trafikanter, der kørte med ca. 110 km/t, og som ikke kunne nå bremse op. I alt fem biler blev enten direkte eller indirekte involveret i et sammenstød med andre trafikanter, da bilisterne enten blev påkørt bagfra og skubbet frem i den forankørende, eller nåede at undvige, men herunder stødte sammen med en anden bilist. Ingen kom til skade ved sammenstødende, der alene medførte mindre materielle skader. Politiet var færdige på uheldsstedet efter ca. en halv times arbejde med at registrere de involverede parter fra hovedstadsområdet. Herefter kørte patruljen videre til endnu et uheld på motorvejen.
Kl. 11.29 skete endnu et sammenstød med tre trafikanter involveret ud for 55,5 km-kantpælen. Også ved dette uheld var årsagen pludselig kødannelse, så de tre trafikanter blev overraskede og ikke nåede at bremse i tide. Heller ingen af disse trafikanter kom til skade ved uheldet, som dog forårsagede mindre materielle skader på deres biler. Politiet foretog i dette også en registrering af parterne, men oprydningsarbejdet mv. fra de to uheld var dog først afsluttet kl. ca. 13.40, hvor politiet forlod motorvejen.

Narkobilist uden førerret – Søndervang, Ringsted

Kl. 17.05 anholdt og sigtede politiet en 22-årig mand fra Ringsted for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som han i øvrigt ikke måtte være fører af. Politiet havde i forvejen i forbindelse med andre verserende færdselssager inddraget hans førerret. Den 22-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Når blodprøven er blevet analyseret, bliver disse to sager sammenlagt med andre sager om overtrædelse af færdselsloven, så den 22-årige kan få en samlet afgørelse i straffesagerne.

Uro på gaden – Syrenvej, Ringsted

Kl. 20.47 kørte flere patruljer til området, fordi der var optræk til uorden og måske slagsmål på gaden i et villakvarter. Det viste sig, at det var en gammel uoverensstemmelse mellem to familiegrupperinger, der var blusset op. Politiet fandt i området en kniv og en saks, som politiet sikrede sig til eventuel nærmere undersøgelse. Ingen var blevet fysisk forulempet eller kommet direkte til skade under uoverensstemmelser, der involverede en personkreds fra villakvarteret samt øvrige personer med familiemæssig relationer fra et andet område i Ringsted by. En gammel skade i et ben hos en 54-årig mand brød dog op under uoverensstemmelserne, så han måtte en tur på skadestuen til kontrol og fornøden behandling. Efter knap en time var der faldet så meget over gemytterne, at patruljerne kunne forlade området. Ingen var blevet sigtet for noget.

Indbrud i Perioden

Jernbanevej, Ringsted
Bjergvej, Kværkeby, Ringsted
Skansen, Ringsted
Gyvelvej, Ringsted