En stor del af butikkerne i Ringsted Outlet er nu åbnet igen. De nye sikkerhedsprocedurer i forbindelse med Covid-19 gør imidlertid, at forholdene er lidt anderledes end normalt, hvilket kan betyde kø uden for butikkerne.

De er gået tilbage til deres almindelige åbningstider, så du har god tid til at handle. For god orden skyld skal de gøre opmærksom på, at deres spidsbelastningsperiode er lørdag ml. 12-15, så her vil risikoen for kødannelse være størst. De opfordrer til, at du kigger forbi i hverdagene – eller i ydertimerne af deres åbningstid, hvis du vil undgå kø.

De forventer, at deres besøgende udviser størst muligt hensyn til personalet i butikkerne og hinanden ved at respektere de retningslinjer, som er fastlagt af sundhedsmyndighederne. Dette betyder, at der skal opretholdes minimum 2 meters afstand på alle tidspunkter.

De gør alle deres bedste, men det er en helt ny situation med nye udfordringer, som vi alle sammen skal vænne os til. De håber derfor, at du vil hjælpe dem med at passe på hinanden – og huske at tage det gode humør og tålmodighed med.

Dit Ringsted var kort forbi forleden og der var både smil, sikkerhed og gode tilbud at hente. Følg med på Ringsted Outlet’s Facebookside her og få alle nyhederne først.

Del på sociale medier