Vores søvnbehov er individuelt; nogle har brug for 10 timers søvn i døgnet, andre kan nøjes med mindre, men alle mennesker bruger en stor del af deres liv på at sove. Der er kommet stigende fokus på, hvor vigtigt tilstrækkelig søvn, både kvantiteten og kvaliteten, er for sundhed og trivsel. Derfor vælger mange af os også at investere i en seng af høj kvalitet, som dermed kan øge om ikke kvantiteten, så i hvert fald kvaliteten er vores søvn.

I et moderne samfund er der mange elementer, der kan hæmme en god søvn – stress, lys og lyd fra trafik, lamper, tv, computere og anden teknologi. Der er mange faktorer i dag, som kan føre til søvnløshed eller søvnmangel. En dårlig seng, med en madras der f.eks. er for hård eller for blød, er en vigtig faktor.

SengeSpinderiet åbnede i Ringsted april 2018 med det erklærede mål at give kunder i hele Danmark den bedste sovekomfort på højeste niveau. Deres madrasser er fremstillet af de bedste råmaterialer, som giver lang holdbarhed. Madrasserne er lavet med 100% naturlige midler, gjort antibakteriel og fugtafledende.

Vil du vide mere, så læs videre på Dit Ringsteds partnerside lige her. Du kan følge med på deres Facebookside her og få nyhederne først.